Modele de scari interioare placate cu lemn | Din portofoliul Dippanels.ro


Trepte din lemn de stejar Natural

Indemanare, simplitate si viziune - acestea sunt principalale ingrediente pentru o lucrare de succes cand vine vorba de placarea scarilor interioare.

Lemn si sticla pentru scara interioara

Treptele din lemn de stejar Full Oak, realizate din lamele continue de calitate superioara ofera proiectului eleganta vizata.

Scara de interior Vintage

Un adevarat element de design interior, scara cu trepte din lemn masiv de stejar Vintage marcheaza aspectul intregului camin.

Metal si lemn in scarile interiaore

Scara interioara elicoidala este alegerea perfecta atunci cand spatiul destinat amplasarii acesteia este limitat. Prin formele rotunjite, scarile elicoidale detin o eleganta aparte insasi prin constructia acestora. Prin alegerea lemnului si metalului ca materiale de constructie proiectul va capata note de design inegalabile.


Treptele din lemn de stejar Full Oak

Fara contratrepte, plinta sau alte accesorii decorative acest model de scara interioara evidentiaza frumusetea naturala a lemnului masiv

Autentic, natural

Alegerea treptelor Vintage pentru placarea scarii interioare a unui imobil istoric din centrul capitalei, s-a dovedit a fi una inspirata, capabila sa readuca la viata aspectul impunator si rafinat cladirii. Tratamenul cu ulei de care beneficiaza treptele Vintage, mentin un aspect si o textura naturala ce accentueaza frumusetea lemnului masiv.

Scari interioare cu design contemporan Sibiu

Unul dintre cele mai de succes proiecte realizate cu ajutorul treptelor din lemn de fag Simple. Pe langa calitatile practice oferite de banda LED incastrata in bordura treptelor, aceasta este si detaliul definitor al stilului contemporan. Balustrada de sticla si elementele metalice de sustinere ale acesteia intregesc si contureaza aspectul modern al acestui proiect.

Vintage

Trepte din lemn de stejar Vintage, contratrepte si plinta albe.


Latura Dark a lemnului masiv

Daca diferentele bruste de nuanta sunt aspectul pe care il doresti, tratarea treptelor cu lazuri de culoare inchisa este operatia respunzatoare de obtinerea rezultatului dorit. Asemenea unei staturi impunatoare, sobre, aceasta scara interioara defineste designul intregului spatiu. Balustri cu forme liniare consolideaza balustrada si ofera robustete proiectului.

Proiect de scara interioara din lemn de stejar Bucuresti

Imbratisat adesea in proiectele caselor de peste ocean, scarile construite pe vang lateral din beton se bucura de un aspect robust si elegant. Utilizarea treptelor simple dozeaza cantitatea de lemn din cadrul proiectului si astfel elementele naturale sunt evidentiate. Nuantele autentice ale lemnului de stejar contrasteaza cu un puternic impact structura suport a scarii interioare.

Treptele Simple la Timisoara

Contrastul este esenta acestui proiect de scara interioara. Nu de putine ori tehnicile de design au aratat cum simplitatea genereaza cu usurinta eleganta. Utilizand tehnici de contrast acest proiect se bucura de un aspect ce nu poate fi trecut cu vederea.

Finisaj cu nuante pale intr-un proiect de scara interioara Bucuresti

Nuantarea lemnului de stejar cu pigmenti deschisi ofera un ton unic intregului proiect. Fibra lemnului de stejar este evidentiata prin impregnarea acesteia in profunzime. Structura acestei esente de lemn permite o gama larga de finisaje, de la vestita antichizare si pana la nuantele de grafit toate pot fi utilizate cu succes in tratarea lemnului de stejar.


Contratrepte tratate cu lazura alba si trepte natur Bucuresti

Atunci cand imaginatia nu este ingradita, rezultatul devine interesant. Jocul de culori pune in valoare si evidentieaza elementele ce compun scara interioara, Calitatile estetice ale lemnului de stejar isi fac simtita prezenta conturate de nuanta inchisa a plintei ce insoteste fiecare treapta. Modelul de trepte Classic permite instalarea cu usurinta a contratreptelor vopsite in culoarea alba.

Treptele din stejar masiv modelul Classic si balustrada Line - alaturare de succes

Simplitatea de montaj oferita de mana curenta Smart Cover reduce timpul de montaj al balustradei Line si implicit al intregului proiect. Treptele din lemn masiv de stejar modelul Classic imbraca structura scarii interioare si ofera acesteia eleganta naturala. Formele drepte ale balustradei Line ofera un aspect robust si moden intregului proiect.

Treptele din lemn masiv L-Shape, in locatii de top ale Bucurestilor

Unul dintre cele mai complexe proiecte datorita numarului ridicat de trepte cu forma neregulata realizat cu ajutorul serviciilor de massurare digitala. Provocarea confectionarii tereptelor L-Shape cu bordura de 8cm este pe deplin rasplatita de rezultatul obtinut. Balustrada metalica montata in nituri si batuta de vreme intregeste stilul clasic, autentic al locatiei ce adopta si amplifica eleganta lemnului masiv.

Lemn si lumina

Ce suna mai modern astazi decat imbinarea materialelor naturale cu diverse surse de lumina. Asemenea unui artist aflat sub lumina reflectoarelor treptele din lemn masiv se bucura de prim-plan. Un proiect de succes ce reuseste sa ofere scarii interioare un aspect modern si capacitatea de a atrage privirile celor ce o intalnesc.


Classic la Suceava

Forma neregulata devine in acest proiect un element ce defineste aspectul scarii interioare. Tratate cu lazura de culoare inchisa, treptele contrasteaza restul elementelor din locuinta si reuseste sa obtina rezultatul dorit. Dincolo de calitatile estetice lemnul de fag din care sunt compuse treptele Classic garanteaza rezistenta mecanica si de uzura intregului proiect.

In contrast cu lemnul de stejar Timis

Contrastul pare sa defineasca noul tred in amenajarea locuintelor si implicit in constructia scarii interioare. Utilizarea treptelor din stejar L-Shape in nuanta naturala a acestei specii de lemn ofera suficient contrast cand sunt alaturate peretilor de culori deschise. Simplitatea proiectului pune sub lumina reflectoarelor textura lemnului de stejar.

Scara interioara imbracata in lemn masiv de stejar in Brasov

Modelul de trepte Classic din lemn masiv de stejar accentureaza aspectul robust al acestui proiect. Lasata la vedere, nuanta naturala a fibrelor lemnului de stejar transforma scara interioara in piesa esentiala de design al locuintei. Utilizarea treptelor, contratreptelor si plinteti in aceeasi nuanta ofera scarii interioare omogenitate vizuala.

Metal si lemn, note contemporane la Brasov

Cu elemente de desing nordic, minimalist acest proiect reuseste sa impuna stilul intregului camin. Treptele Simple si balustrada U reusesc sa se incadreze perfect in liniile de design trasate de cei ce au proiectat aceasta scara interioara. Vangul metalic pozitionat central ofera posibilitatea lemnului masiv de a fi vizibil din orice unghi al incaperii. Cu proprietati mecanice ridicate treptele din lemn maisv de fag Simple ofera rezistenta si stabilitate, din acest motiv sunt ideale pentru a fi utilizate pe structuri a caror suport nu este impartit pe intreaga suprafata a treptei.


Luciul stejarului

Tratate cu un lac lucios, de duritate crescuta, treptele din lemn masiv de stejar capata stralucire. Montajul ireprosabil al plintei ce urmareste intreaga scara interioara arata maiestria mesterului montator.

Fier forjat si lemn

Utilizarea fierului forjat in combinatie cu lemnul masiv devine un trend din ce in ce mai raspandit. Balustrada metalica brodata cu elemente florale ofera un plus de eleganta acestui proiect de scara interioara. Culoarea neagra a structuii metalice evidentieaza lemnul masiv si textura acestuia.

In armonie cu natura

Incadrarea materialelor naturale, calde, in constructiile noi relaxeaza si incarca cu energia naturii intregul spatiu.

Incadrearea treptelor de stejar bullnose in proiectul de scara interioara Iasi

Atat de utilizate in proiectele de scari din vestul europei, treptele bullnose au capacitatea de a schimba complet aspectul unei scari interioare. Cu dimensiuni mai ridicate decat restul treptelor, completate de rotunjirea laturilor, acest tip de trepte se vor evidentia cu certitudine. Acest model de scara interioara este dedicat in principal celor ce doresc un aspect clasic,elegant. Realizarea sa cu componente din lemn de stejar garanteaza obtinerea rezultatului.


Din studioul antenei 1

Dedicata utilizarii de catre vedetele Antena1, acest proiect trebuia sa fie el insusi unul vedeta. Proiectul pe structura metalica cu trepre de dimensiuni mari, tratate cu nuante inchise au reusit sa obtina rezultatul dorit. Balustrada de inox si sticla pun accentul modernist fara a estompa masivitatea ansamblului de scara. Bucuresti

Inox si lem de fag

Utilizarea plintei cu scopul de a proteja peretii de murdaria pantofilor este un concept ce capata popularitate in randul proiectelor de scara interioara. Treptele din lemn masiv de fag tratate cu soluti de finisaj de nuanta inchisa contrasteaza cu balustrada de inox. Scari interioare Timisoara

Scari interioare Sibiu

Acoperire perfecta cu modelul de trepte din lemn de stejar Classic

Scari interioare Mures

Fara complicatii. Structura metalica imbracata in trepte din lemn masiv de fag Classic


Vintage, lemnul autentic

Nimic nu poate egala frumusetea naturala a lemnului masiv. Pastrarea elementelor de autenticitate ale lemnului masiv de stejar conturate de finisajul cu ulei ce reuseste sa pastreze intacta textura lemnului atat vizual cat si tactil ofera scari un aspect unic. Capacitatea lemnului de a inmagazina caldura este apreciata atunci cand le vei utiliza fara incaltaminte. Scari interioare Timisoara.

Placare scari din beton cu lemn masiv

Utilizate adesea pentru rezistenta dar si nivelul redus de vibratii, structurile din beton par a fi cel mai raspandit tip de structura din romania. Chiar daca betonul este un material rece acesta poate fi pus in valoare prin placarea sa cu trepte din lemn masiv. Fixate pe structura din beton cu adeziv sau elemente de fixare mecanica, treptele din lemn isi fac cu usurinta simtita prezenta in decorul locuintei.

Scari interioare Brasov

Scari interioare flotante cu trepte din lemn de fag Simple

Alegerea produselor Dippanels.ro in constructia de scari interioare nu cunoaste limite de design sau rezistenta.Stil clasic sau modern, suspendate, pe structura din beton,metal sau lemn treptele Dippanels.ro se vor adapta cu usurinta.

Cauti trepte din lemn pentru scari interioare