Scari interioare, modele si detalii

Scarile din lemn Dippanel.ro sunt solutia profesionala la cheie, pentru proiectul Dvs. Fie ca orientarea ta este catre o scara de interior clasica, una simpla cu design Nordic, sau mai degraba catre un aspect modern, consultanta oferita te va ajuta sa ajungi la solutia idela pentru scara ta, folosind optim spatiul destinat acesteia.

 

Structurile create de noi sunt autoportante de cele mai multe ori, asadar spatiul de sub scara poate fi utilizat cu success.

 

Spre deosebire de alti producatori, folosim doar lemn masiv de esenta tare in productia scarilor. Oferim optiuni diferite ale esentei lemnoase, iar personalizarea este foarte vasta, de la inserarea elementelor metalice, a sticlei securizate, pana la structurile clasice, care pot fi realizate cu elemente curbate.

 

Dippanels.ro este o afacere de familie, suficient de mica incat sa ne pese, dar suficient de mare incat sa facem fata tututor cerintelor clientilor, in materie de scari. Principalul nostru scop este crearea de scari deosebite. Coroborand acest scop cu anii de experienta in domeniu, scara ta se va materializa de la concept la executie, asa cum ti-ai imaginat-o.

catalog scari interioare

photo_04_a.jpg

 

 

Lemn,Sticla,Metal...si multe detalii :)

Un proiect "wow" realizat in colaborare cu echipa Prographic Architecture Studio.

Great team, best results!

Scara interioara - PR1220

Voluntari - Ilfov

Buget alocat proiectului: >90.000 RON

photo_02_edited.jpg

 

 

We call it BIG, and not without a good reason!

Toate calitatile lemnului masiv de stejar integrate

intr-un singur proiect. 

Design by AlexPuchianu cu participarea ireprosabila a beneficiarilor Alexandra C. si Ionut C  :)

Scara interioara - IC310720

Dumbravita - Timisoara

Buget alocat proiectului: >50.000 RON

 

 

Suntem fascinati de linii curbe si imbinari complexe. Ne bucuram sa testam potentialul cunostintelor si tehnologiilor noastre pentru a da nastere unor proiecte unice.

Un proiect de balustrada Curve cu elemente 100% CUSTOM

Balustrada curba - TV1120

Cluj

Buget alocat proiectului: >22.000 RON

IMG_20201116_160840_edited.jpg

 

 

Lemnul masiv de stejar

Inconfundabil

Aspectul scandinav conturat de linii curbe sunt detaliile subtile ce nuanteaza acest proiect.

Scara interioara - CS161120

Nisipoasa - Prahova

Buget alocat proiectului: >25.000 RON

Scari%20interioare%20gri%20antracit%206_

 

 

Realizat exclusiv in baza informatiilor furnizate prin formularul Dippanels.ro acest proiect a fost integrat perfect in spatiul si designul locuintei, riflajul lateral inserat in masca cu rol suport  ce imbraca grinda de beton ofera un aspect modern intregului proiect. 

Scara interioara - Modern CP0520

DIJON - France

Buget alocat proiectului: >15.000 RON

Un proiect ce poate sugera simplitate, insa atunci cand formele neregulate ale spatiului de amplasare si ale golului de scara genereaza imbinari si decupaje complexe, precizia masuratorilor si executiei devine cruciala in aspectul final al scarii. Integrarea stalpului in structura scarii, usoara unghiulatie a primelor 3 trepte (realizata cu scopul de a elimina riscul coleziunilor cu tavanul inclinat) sau treapta extinsa de la inceputul scarii, sunt elemente ce sporesc functionalitatea si estetica proiectului.

Scara interioara - Modern TF0320

Brasov

Buget alocat proiectului: >25.000 RON

Un proiect compex in care liniile de design interior cu tendinte coloniale ale spatiului au impus detaliile scarii. Cerintele structurale datorate limitarilor spatiului au fost provocarea primara in procesul de proiectare. Balustrada din lemn cu elemente decorative, mana curenta Omega, lisele inferioare ce contureaza vangurile exterioare.....sunt detalii estetice proiectate si executate minutios.

Scara interioara - Premum Stripes MR0220 jud.Constanta

Buget alocat proiectului: >25.000 RON

Construita in jurul stilului canadian,in care nuantele de gri si alb au fost utilizate frecvent, locuinta in care am amplasat aceasta scara interioara a impus designul acesteia. Printre elementele ce ofera un caracter aparte proiectului, se evidentiaza treapta de lemn extinsa de la inceputul scarii, conturata de contratreapta curbata. Copierea peretelui si dimensionarea primului segment de scara, intregite de adaptarea modelului de vang pentru aceasta portiune, sunt particularitati ale spatiului si ale scarii ce transforma intregul proiect intr-unul customizat in intregime.

Scara interioara - Premum Stripes BL0320 jud.Constanta

Buget alocat proiectului: >25.000 RON

Scara alba b2.jpg

 

 

 

"O scara simpa dar frumoasa" aceasta a fost solicitarea initiala a beneficiarului. Liniile simple evidentiate de eleganta contrastului de culoare si de accesoriile subtile transforma perceptia asupra simplitatii.  Un proiect ce a reusit sa devina piesa centrala a spatiului.  

Scara interioara -  BC0620

Gherla - jud.Cluj

Buget alocat proiectului: >15.000 RON

Situata intr-un imobil istoric din centrul Bucurestiului, aceasta scara interioara se defineste prin masivitate si naturalete. Complexitatea structurala data de geometria spatiului si a particularitatilor acestuia, precum si de punctele esentiale de rezistenta, au generat forma si designul acestei scari interioare din lemn de stejar. Combinatia celor doua tipologii de vanguri laterale, Cut si Housed, ofera eleganta proiectului, sporind totodata usurinta in intretinere, vangul Housed situat la marginea apropiata peretelui ofera protectie acestuia si permite o usoara curatare. Pentru a pastra textura naturala a fibrelor de lemn s-a optat pentru finisajul cu ulei nanomolecular. Pentru a evita expunerea zidurilor laterale la solicitari de sarcina suplimentare, am optat spre a prelungi balustrii situati in ochiul scarii, pana pe pardoseala subsolului.

Scara interioara - Full Oak SS0120

Bucuresti

Buget alocat proiectului: >25.000 RON

Integrare perfecta in designul interior al locuintei, asa am descrie pe scurt acest proiect. Amplasata intr-o casa construita pe structura din lemn, al carei design urmareste linii moderne, scandinave, combinate cu o serie de particularitati pentru a-i oferi eleganta subtila, scara interioara a fost desenata tinand cont de toate acestea. Formele curbe ale vangurilor si mainilor curente scot din zona de simplitate intregul proiect ce poate fi caracterizat prin fluiditatea formelor. Masivitatea proiectului este accentuata de treptele din lemn masiv L-Shape ce poarta dincolo de rolul estetic unul de siguranta, diminuand spatiul liber dintre trepte si anuland riscurile de cadere/sugrumare pentru copiii sau animalele de companie ale familiei. Jocul fibrelor de lemn evidentiate de nuantele de gri, ofera valoare spatiului in care scara interioara este amplasata.

Scara interioara - Gray MM0220

jud. Arges

Buget alocat proiectului: >12.000 RON

Liniile drepte ce definesc intregul proiect, au fost cerinta de baza a beneficiarului in realizarea acestui proiect de scara interioara. Profitand de posibilitatile tehnologice de vizualizare a modelului in format 3D si VR, am avut posibilitatea de a crea fiecare detaliu implicand beneficiarul. Cu ajutorul acestor unelte, am reusit sa aducem toate modificarile necesare unui proiect de succes.

Scara interioara - Full Oak PR0120

jud. Brasov

Buget alocat proiectului: >17.000 RON

Un ansamblu de doua scari interioare, ambele situate in dormitoarele unui apartament cochet din centrul Bucurestiului, ce faciliteaza accesul catre lofturile biblioteca, pe care beneficiarul doreste sa le exploateze ca zonele de relaxare ale locuintei. Alegerea culorii alb opac pentru vanguri si elementele de balustrada a fost intarita de dorinta de a pastra un aspect "clean" al spatiului, precum si efectul neutru pe care albul il are asupra luminii. Structurile scarilor au fost concepute pentru ca acestea sa poata fi situate in spatiul redus, insa fara a pierde din vedere functionalitata si siguranta acestora. Cu dimensiuni diferite, spatiile dormitoarelor au impus doua tipuri  diferite de scari, o scara balansata si o scara cu trepte alternante. 

Scara interioara - Base RV1119

Bucuresti Sector 1

Buget alocat proiectului: >17.000 RON

Acest tip de scara interioara este alegerea perfecta, atunci cand spatiul de amplasare este limitat. Treptele din lemn cu forme alternante permit pastrarea unor dimensiuni favorabile, din punct de vedere al sigurantei in utilizare, al ergonomiei pasului, cu alte cuvinte, in timp ce proiectia la sol a scarii aproape se injumatateste, dimensiunile calcaturii raman neschimbate. De remarcat in cazul scarilor cu trepte alternante este modul de utilizarea ale acestora, mod ce impune initierea urcarii sau coborarii cu un anumit picior, lucru ce poate parea dificil la prima vedere, dar care se dovedeste a nu fi deloc un impediment, atunci cand scara este utilizata frecvent.

Scara interioara - Base RV1119II

Bucuresti Sector 1

Buget alocat proiectului: >8.000 RON

Un proiect in care zambetele de la finalul instalarii au confirmat succesul proiectului, in care implicarea beneficiarilor si deschiderea acestora au fost factori generatori de frumos. Sprijinita doar pe zona peretilor exteriori, scara interioara ofera o serie de avantaje spatiului de amplasare. Designul scandinav, aerisit, spatiul suplimentar creat prin lipsa unui balustru central de sustinere, sunt elemente ce sporesc functionalitatea si aspectul acestei scari interioare.

Scara interioara - Angle BC0120

Bucuresti

Buget alocat proiectului: >12.000 RON

 

 

Criteriile de design ce au stat la baza acestui proiect s-au concentrat in jurul Sigurantei Familiei. Fiind o lucrare de inlocuire a unei scari existente  ne-am indreptat atentia catre potentialul maxim al spatiului reusind sa incadram fiecare element de siguranta in rezultatul final. Fixarea ascunsa a treptelor de vangurile laterale, liniile curbe si detaliile executiei sunt elemente ce transforma scara interioara in principalul punct de atractie vizuala din cadrul incaperii.

Scara interioara - BD01208

Bucuresti

Buget alocat proiectului: >17.000 RON

 

 

Integrare perfecta intr-un spatiu mic, foarte mic. Un proiect  ce reuseste sa se alinieze cu notele de design existente ale spatiului in care a fost amplasata

Scara interioara - OR1220

Onesit

Buget alocat proiectului: >17.000 RON

 
1/3

Scara L-er

Realizata din lemn masiv de fag Standard, aceasta scara interioara a fost realizata urmarind notiunea de simplu. Cu un aspect scandinav conturat de linii, curbe acest proiect demonstreaza puterea cuvantului "simplu" in designul scarilor interioare.   

1/4

Scara interioara

 L-Shape BT421

Scara interioara realizata pe vanguri model Cut si trepte L-shape. Balustrada Stripes ofera un plus de eleganta acestei scari interioare. Realizata din lemn masiv de fag Delux scara Bt421 se bucura de o structura rigida si robusta .

1/4

Scara interioara

B1219

Scara pentru interior cu intoarcere la 180 de grade rescrie nota clasica pe care aceasta o pastreaza, prin liniile particulare ale vangurilor si ale mainii curente. Nuanta de Vintage Brown pentru care s-a optat in completarea tratarii si finisarii tuturor elementelor, incalzeste natural aspectul si designul structurii. Elementele de balustrada pe modelul Base nu aglomereaza aspectul si deserveste si pentru asigurarea portiunii de gol de scara sub forma de garda de etaj, dar si pentru completarea primului tronson de scara pe ambele laturi.

1/6

Scari interioare

 RV1219

Designul acestei scari de interior cu trepte balansate pentru doua intoarceri a fost solutia potrivita pentru specificul locului de amplasare. Simetria intre primul si ultimul tronson de scara impreuna cu treptele incadrate in vangurile Housed formeaza o structura rigida si echilibrata. Caracterul personalizat al proiectului a permis printre altele si adaptarea vangului in zona usii. 

1/5

Scari interioare

principatele unite residance

Stejarul masiv uleiat ofera acestei scari interioare un aspecu natural unic. Finisajul cu ulei evidentiaza textura naturala lemnului. Vagurile Housed din zona exterioara a scarii inlocuiesc rolul plintelor oferind protectie peretelui impotriva murdariei.   

1/9

Scari interioare

RV12192

Scara din lemn masiv de fag Bright cu intoarcere 180 de grade. Nuanta naturala a lemnului de fag este evidentiata de vangurile laterale si elementele de balustrada vopsite alb opac.

1/5

Scara interioara cu treapta extinsa

Structura din lemn masiv de fag Deluxe evidentiata prin colorare alb opac contrastata de nuanta intensa a treptelor si elementelor de balustrada ofera acestei scari interioare o nota de eleganta. 

1/2

Scara interioara

H1019

Modelul clasic de scara cu trepte si contratrepte totale fixate in vanguri pe tipologia Housed, urmeaza perfect linia peretilor. Desi aceasta are intoarcerea la 180 de grade iar specificul spatiului nu a permis o latime considerabila pentru tronsoanele scarii, balustrada metalica a fost optiunea care largeste vizual deschiderea. Riflajul format continuu pe cele doua niveluri completeaza linia de design si ofera un plus estetic.

1/4

Scara interioara U41

Simplitatea si aspectul natural al lemnului acestuia au fost punctele de pornire ale acestui proiect. Tretpele din lemn de fag conturate de contratreptele de sigurnata ofera masivitate, siguranta si rezistenta scarii interioare

1/6

Scara din lemn

DH21

Usurinta in exploatare defineste acest model de scara interioara, contratreptele de siguranta reduc spatiile dintre trepte si anuleaza riscurile de sugrumare ale copiilor sau animalelor de companie. Aspectul modern, definit de linii simple, scandinave ofera luminozitate si deschidere spatiului in care scara este amplasata.

1/3

Scara din lemn de fag NW01

Usurinta cu care iti poti imagina o scara care sa se potriveasca perfect cu toate elementele de décor, dar care sa fie executata fix la cotele necesare, face din scarile Dippanels proiecte cu adevarat personalizate si ajustate in functie de preferinte si nevoi. Nuanta de White care protejeaza fagul Bright se contopeste cu intregul spatiu, permitand contratreptelor de siguranta sa nu obstructioneze lumina si astfel sa nu-l ingradeasca.

1/1

Scara la comanda

Platphorm

Spatiul generos care accepta impozanta treapta de odihna, si vangurile laterale ce contrasteaza cu treptele si contratreptele prin nuanta , transforma scara intr-o piesa unitara si grandioasa. Detaliile minimaliste ale elementelor de balustrada transforma optiunea cu contratreapta totala intr-un aspect compact si solidar, sporind nu doar confortul in utilizare , cat si siguranta.

1/4

Scara interioara

Stripes Imperial

Adaptata stiului Nordic, atat din punct de vedere al normelor de constructie cat si a designului, scara interioara a fost realizata si finisata pentru a face cu usurinta climei norvegiene. Vangurile Housed vopsite alb opac, treptele din lemn de fag Deluxe si detaliile Stripes Imeprial sunt elemente ce ne asigura ca scara nu se va pierde in decorul caminului ci isi va pune amprenta estetica asupra acestuia 

1/9

Scara interioara

PREMIUM STRIPS

Definit prin eleganta, acest proiect de scara interioara evidentiaza spatiul in care a fost amplasat. Treptele din lemn masiv de fag Deluxe si mana curenta Omega contrasteaza scara interioara. Balustrada Stripes si vangurile exterioare conturate de lisele profilate, sunt detalii ce contureaza eleganta scarii.   

1/5

Scara interioara

Vintage U CH212

Scara cu trepte balansate pentru doua intoarceri a fost executata din Fag Bright lacuit in intregime pe nuanta Cashmere Brown. Particularitatile locului de amplasare nu au permis fructificarea intregului gol de scara pentru extinderea structurii si incadrarea acesteia intre pereti, insa varianta adoptata asigura intrebuintarea intr-un mod sigur si facil. Coloritul unitar al elementelor ce compun intregul ansamblu, ofera scarii un caracter robust si consolidat.

1/2

Scara din lemn de stejar HC2

Fibra lemnului masiv de stejar Full Oak ofera acestei scari interioare eleganta desavarsita. Sistemul ascus de fixare al treptelor si contratreptelor pune in valoare structura fara a intrerupe liniile vizuale. Conceputa pentru a fi incadrata intre pereti pe toate laturile sale, structura a fost proiectata astfel incat sa asigure rezistenta si rigiditate.

1/3

Scar Lemn

Natural Gray

Esenta de fag Bright este remarcata la treptele, contratreptele de siguranta si mana curenta finisate Pure. Completarea cu nuanta Gray contureaza ansamblul de scara si il evidentiaza ca o structura independenta si solida. Elementele de sustinere si rigidizare fact nota concordanta cu cele de protectie ale balustradei. Locatie: Targu Mures

1/2

Scara de interior HN0819

Incadrarea perfecta intre pereti a intregului ansamblu face parte dintr-un proiect cu o serie de scari de interior pentru trei etaje intr-un imobil. Proiectul dedicat a fost elaborat pentru executia unei structuri care sa ofere rezistenta si siguranta in exploatare. Formatul scarii de interior cu rotire la 180 de grade este constituit prin trepte balansate si prin tipologia Housed a vangurilor. Acestea integreaza atat treptele cat si contratreptele totale si transforma scara intr-o piesa unitara din lemn de esenta tare, si asta la un pret accesibil.

 
1/8

Scari interioare

Cashmere_White ON1119

Vopsirea opaca in alb a vangurilor si a elementelor de balustrada, evidentiaza liniile minimaliste ale scarii din fag bright. Treptele si mana curenta in nuanta Cashmere Brown sunt cele care contureaza forma balansata cu intoarcere la 90 de grade prin contrastul creat cu nuanta vangurilor si a peretilor. Lipsa totala a contratreptelor impreuna cu modelul Base ales pentru balustri confera un design aerist, fara sa incarce spatiul de amplasare.

1/4

Scari interioare

White Oak

Stereotomia scarii desi nu iese din liniile uzuale, surprinde si impresioneaza. Specialistii Dippanels au elaborat in baza particularitatilor spatiului de amplasare, o adevarata reprezentanta a lemnului masiv. Conturul este dat chiar de treptele inchise la culoare care urmeaza liniile precise si exacte ale vangurilor.

1/4

Scara cu intoarcere 90 de grade RS219

Simplitatea acestei scari interioare este elementul ce completeaza spatiul aerisit, tocmai pentru a o scoate in evidenta. Particularitatile constructiei plecand de la liniaritatea peretilor, unghiurile create de acestia, si pana la planeitatea pardoselilor, au impus gasirea solutiilor adaptate de catre specialistii Dippanels. Garda de etaj ce protejeaza generosul gol de scara, constituie un adevarat element de design pentru holul nivelului superior.

1/2

Scara interioara

Z-Stair

Forma Z a acestei scari interioare ofera un aspect contemporan, unic intergului proiect. Aceasta forma a vangului faciliteaza ergonomia urcarii reducand riscul de alunecare. Stejarul masiv de calitate superioara adauga eleganta proiectului. 

1/6

scari interioare casa de vacanta

Amplasata intr-un spatiu mai putin generos, scara interioara a devenit cu usurinta elementul central cu rol estetic, dincolo de cel practic. Implicarea beneficiarilor in definirea designului scarii, prin adaugarea treptei de pornire largita, pozitionarea balustrilor pe suprafata treptei, precum si liniile curbe ale vangurilor si balustradei, au transformat acest proiect intr-unul unic. Adaugarea semi-contratreptelor ofera siguranta utilizatorilor scarii interioare si in special copiiilor, prin limitarea deschiderii spatiului dintre trepte, eliminand posibilitatea caderii.

1/8

Scara interioara

Natural white

Fibra stejarului finisata cu un ton de alb transparent, impreuna cu specificul zonei de aterizare, formeaza scara cu intoarcere la 90° in partea de sus. Contratreptele de siguranta lasa structura aerisita si completeaza subtil dar eficient golul de scara. Detaliile de proiectare si executie asigura o fixare si o prindere a scarii trainica si durabila.

1/1

Scara interioara

Grade Stripes

Masivitatea acestei scari interioare este conturata de dimensiunea balustrului principal. Designul Stripes, realizat individual pe fiecare fata a balustrilor si accentuat de treapta din lemn Bullnose ofera note de eleganta intregului proiect. Vangurile din lemn de fag cu grosime de 54mm ofera stabilitate si rigiditate intregii structuri.