top of page

Black bars

Proiectul scării din lemn de stejar într-o casă scandinavă îmbină estetica naturală a lemnului cu elemente metalice contemporane. Treptele groase de 60mm oferă stabilitate, iar barele verticale metalice negre adaugă un contrast modern. Platformele din lemn de stejar aduc funcționalitate și coeziune, iar rezultatul este o scară ce devine punct focal, integrându-se perfect în atmosfera rafinată a casei.

O sinergie captivantă între estetică și funcționalitate.


Specificări materiale:

Treptele generoase, realizate din lemn de stejar cu o grosime impresionantă de 60mm, asigură rezistență și aspect natural.

Barele verticale metalice negre sunt proiectate pentru a crea un contrast modern și pentru a susține structural scara.


Concept de design:

Scara este concepută pentru a fi un element central al spațiului, combinând influențele tradiționale ale lemnului de stejar cu un stil modern și industrial dat de barele metalice.

Platformele dintre trepte sunt integrate nu doar pentru funcționalitate, ci și pentru a crea spații de odihnă elegante și coezive.


Funcționalitate:

Fiecare treaptă este proiectată ergonomic, asigurând confort și siguranță în utilizare.

Barele metalice oferă un suport robust și conferă scării stabilitate în timp ce adaugă o notă contemporană.


Aspect vizual și atmosferă:

Scara devine o operă de artă în sine, încorporând elemente sculpturale și linii curate.

Atmosfera rezultată este una caldă și autentică, integrându-se armonios în estetica generală a casei cu design scandinav.


Coerența cu designul global al casei:

Elementele alese pentru scară sunt atent selectate pentru a se potrivi perfect cu stilul scandinav, contribuind la crearea unei atmosfere unitare și rafinate în întreaga locuință.


Prin acest proiect, scara nu este doar un element utilitar, ci devine o expresie artistică și funcțională a designului interior în contextul unei case cu influențe scandinave.

Galerie Proiect

bottom of page