top of page

Scari Interioare din lemn masiv IN 3D PASI

Proiecte personalizate

Alege scara ta interioara din modelele existente, sau lasa-ne sa iti personalizam scara perfecta.  Fii parte din proiectul tau si bucura-te de tehnologia de vizualizare VR (realitate virtuala), sau 3D, pentru a influenta aspectul si specificatia scarii tale. Pentru ca siguranta este factorul cel mai important, in proiectarea scarilor Dippanels te indrumam catre alegerea perfecata.

Integreaza-ti stilul in proiectul tau, personalizeaza-l.

Alege materialul, culoarea, solutiile de finisaj, forma elementelor .....alege, noi ne asiguram ca ai de unde. 

>1200

MODELE CREATE

>400

SCARI REALIZATE 

"CAT COStA?", "PRET?"

Spre deosebire de produsele uzuale regasite pe piata, scarile interioare produse de noi sunt personalizate si adaptate spatiului, preferintelor si nevoilor fiecarui client. Este greu sa raspundem precis acestor intrebari si din acest motiv te invitam sa completezi un scurt formular, in baza caruia vei primi oferta scarii tale. 

Pentru un proiect cat mai apropiat nevoilor tale, nu ezita sa completezi bugetul aproximativ destinat acestuia. Vom proiecta scara si vom ajusta elementele de design, astfel incat sa ajungem la modelul ideal pentru tine. 

Referinte:

Cateva idei despre costul unei scari cu intoarcere 90 de grade

BASE

de la - 13.000 RON (TVA inclus) - Pachet Full SERVICES 
pentru o scara cu intoarcere la 90 de grade

Design nordic,minimalist conturat de linii subtile, designul Base combina note contemporane si traditionale. Pretabil pentru toate tipologiile de scara : dreapta, o intoarcere, doua intoarceri 

MODERN

de la - 20.000 RON (TVA inclus) - Pachet Full SERVICES 
pentru o scara cu intoarcere la 90 de grade

Elemente moderne, adaptate stilului tau. Balustrade de sticla, riflaje din lemn, forme speciale ale vangurilor.... in trend fara sacrificii de functionalitate si siguranta.

PREMIUM

de la - 30.000 RON (TVA inclus) - Pachet Full SERVICES 
pentru o scara cu intoarcere la 90 de grade

Design 100% customizabil. Elemente curbate,  profilari complexe, treapta Bullnose, imbinari ascunse ale treptelor. Proiecte atemporale concepute intru durabilitate si unicitate.

Housed

Treptele sunt inserate in vangurile laterale ale scarii, formand un ansamblu unitar si rigid. Extrem de practic si usor de intretinut. Balustrii sunt inserati in vang, sau sunt atasati de lisa inferioara aplicata pe acesta.

closed.jpg
Half Cut

Mixarea modelului de vang Housed la exterior (perete), cu vang Cut la interior. Ideal pentru cei ce isi doresc amplasarea balustrilor intermediari pe trepte, insa sunt orientati catre usurinta in ingrijire - vangurile housed protejeaza peretele de murdarie.

half_cut.jpg
Cut

Treptele sunt asezate pe vanguri, acest model se defineste prin amplasarea balustrilor intermediari pe suprafata treptelor.

Cut.jpg
Housed Cut

Vangurile copiaza forma treptelor, insa acestea sunt inserate in vanguri asemenea modelului Housed. Utilizat in special in designul proiectelor cu accente moderne.

cut_closed.jpg
Fara Contratreapta

Alegerea unei scari fara contratreapta faciliteaza luminozitatea spatiului. Dedicat proiectelor fresh. 

Fara_contratreapta.jpg
Contratreapta de siguranta

Impact estetic, exprimat prin masivitate si siguranta pentru familie. Asigura reducerea spatiului liber dintre trepte.

Contratreapta_de_siguranta.jpg
Contratreapta totala

In special utilizate in cadrul scarilor interioare cu note de design elegante, clasice. Faciliteaza utilizarea spatiului de sub scara.

Contratreapta_totala.jpg
MODELE DE VANGURI

Elementele unei scari cu cel mai mare impact estetic

Detalii Trepte

Eleganta contratreptelor totale sau luminozitatea unei scari deschise?

Glass

Sticla in diferite forme si metode de asamblare

glass model.jpg
Elegant

Modelari si detalii estetice minutioase

stripes model.jpg
Base

Design Scandinav ce defineste eleganta prin simplitate

base model.jpg
Balustrada

Sticla, modelari speciale, sau eleganta prin simplitate

Treapta Bullnose

Dreapta sau curbata, mana curenta omega, contratrepte drepte sau curbe

bullnose.jpg
Rotiri curbe

Continuitatea liniilor in zonele de intoarcere, prin realizarea elementelor curbe

Vang curbat.jpg
No Limit

Povesteste-ne mai multe despre dorintele tale. Iubim provocarile 

design.jpg
Elemente Speciale

Sticla, modelari sau eleganta prin simplitate

Scara interioara,

o componenta unica a casei, in sensul in care este supusa celui mai ridicat trafic si este prin urmare expusa unui grad mare de uzura pe parcursul anilor. Asa ca de ce sa nu faci o investitie sigura, in material si structura care vor rezista in timp?

 

Cand vine vorba de a alege un model de scara si un material din care aceasta sa fie realizata si care sa fie unic si extrem de durabil, lemnul masiv de esenta tare este cea mai buna alegere in multe locuinte.

 

Fie ca doresti sa renovezi o casa si sa o pui la vanzare, sau pur si simplu cauti o metoda speciala de a adauga valoare si ambianta placuta casei tale,  recomandam sa iti indrepti atentia catre instalarea unei scari din lemn, din numeroasele modele pe care le putem oferi.

 

Multi proprietari au fost placut surprinsi sa constate cata valoare estetica poate sa ofere intregii locuinte, o scara personalizata din lemn.

 

Beneficiile instalarii unei scari personalizate din lemn masiv in locuinta ta sunt numeroase.

O scara din lemn masiv are o frumusete autentica incomparabila, din simplul motiv ca alura naturala a lemnului masiv este o alegere inspirata si foarte placuta ochiului. Nimic nu se compara cu senzatia relaxanta pe care ti-o ofera o locuinta in care te intampina o scara din lemn masiv, realizata de profesionisti.

 

In plus, scarile din lemn masiv sunt o alegere ideala si pentru ca lemnul, ca si material de constructie, prezinta o varietate larga in materie de stiluri si optiuni care se pot personaliza in concordanta cu stilul unic din locuinta ta. Fie ca doresti sa te indrepti catre o abordare mai clasica, una simpla-nordica, sau cauti un aspect modern, frumusetea scarilor din lemn este aceea ca se pliaza pe aproape orice stil.

 

Un alt punct important este acela ca o scara din lemn masiv, realizata de profesionisti poate sa creasca valoarea totala a imobilului, asadar in cazul in care vanzarea acestuia devine o optiune, veti descoperi avantajele de necontestat ale acestei alegeri.

 

In plus fata de estetica generala superioara pe care o ofera scarile din lemn masiv, un beneficiu suplimentar al alegerii acestui material este usurinta de a curata structura, precum si rezistenta in timp,fata de majoritatea materialelor alternative.

Comparativ cu o scara imbracata in mocheta, care necesita atentie si curatare constante pentru a pastra aspectul acesteia, o scara din lemn masiv se dovedeste a fi mult mai putin  pretentioasa in fata provocarilor utilizarii zilnice. Fiind facute sa dureze, scarile din lemn au nevoie de un finisaj adecvat, de inalta calitate, pentru a asigura rezistenta in timp. Asadar o curatare usoara cu solutie speciala pentru lemn masiv este suficienta pentru a pastra aspectul  “fresh” al scarii din lemn masiv, in concordanta cu designul “ fresh” al acesteia.

bottom of page