top of page

Termeni si conditii

 

1.DEFINITII

Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile și termenii contractuali înainte de a face o comandă. Folosirea acestui website și realizarea de comenzi online semnifică acceptul dumneavoastră în ceea ce privește termenii și condițiile menționate mai jos. Aceste condiții sunt valabile exclusiv pentru achiziționarea produselor noastre online.

DIPPANELS CONCEPT SRL – societatea SC DIPPANELS CONCEPT SRL, organizată în baza legii române.

SITE - Domeniu www.dippanels.ro și subdomeniile acestuia, prin care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are acces la informații privind produsele și serviciile oferite de către DIPPANELS CONCEPT SRL . DIPPANELS CONCEPT SRL este deținătorul drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra conținutului, graficii, design-ului, fotografiilor, software-uri, logo-uri și asupra tuturor materialelor conținute în site. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, parțial sau integral, pentru a fi utilizate în alte scopuri decât personale sau non-comerciale.

CONȚINUT: toate informațiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a DIPPANELS CONCEPT SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

BUNURI ȘI SERVICII – orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de către DIPPANELS CONCEPT SRL CLIENTULUI.

CLIENT - Persoana fizică care are sau obține acces la CONȚINUT și care a acceptat Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului, îndeplinind toate etapele și cerințele procesului de înregistrare, care inițiază, completează și finalizează o comandă. Clientului nu ii este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de DIPPANELS CONCEPT SRL, includerea oricărui conținut în afara site-ului DIPPANELS CONCEPT SRL, indepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al DIPPANELS CONCEPT SRL asupra conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, decât cu acordul expres al DIPPANELS CONCEPT SRL.

DOCUMENT - prezentele Termeni și Condiții.

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care DIPPANELS CONCEPT SRL este de acord să livreze Bunurile si Serviciile, iar CLIENTUL este de acord sa primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

SPECIFICAȚII – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.

UTILIZATOR reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SOCIETATII.

2.NOTIUNI GENERALE

Informatiile, respectiv imaginile/pozele produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site, din punct de vedere a culorii sau nuantei.

Promotiile/ofertele prezentate pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc. Consultantii nostri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs in parte.

DIPPANELS CONCEPT SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site fara nici o anuntare prealabila.

CLIENTUL nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea respectarii Termenilor si Conditiilor pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de DIPPANELS CONCEPT SRL.

Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea si acceptarea Clientului la prezentele termeni si conditii.

Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate.

In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acestuia in scris catre DIPPANELS CONCEPT SRL.

Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, Continutului, Serviciului, DIPPANELS CONCEPT SRL sau oricarui tert cu care DIPPANELS CONCEPT SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Acest Site este adresat doar Clientilor care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania.

3.POLITICA DE VANZARE ONLINE

DIPPANELS CONCEPT SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

DIPPANELSCONCEPT SRL  poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) includ TVA. DIPPANELS CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor / serviciilor oricand, fara o instiintare prealabila.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei (RON) folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. DIPPANELS CONCEPT SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura.

La livrare, produsul (produsele) va fi insotit de urmatoarele documente: factura, instructiuni de folosire.

In cazul platilor online RIVARO CONCEPT SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de leu (RON). Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracterisitici si greutate, a preturilor, a stocurilor per produs si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea DIPPANELS CONCEPT SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. DIPPANELS CONCEPT SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre Client

In imaginile produselor si/sau serviciilor DIPPANELSCONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor.

3.1.COMANDA

Clientul poate solicita informatii suplimentare telefonic sau prin e-mail, la: Suport Client: 0756124124, luni-vineri intre 8:30-16:30 si prin e-mail, la adresa: contact@dippanels.ro.

Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.dippanels.ro, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare si modul in care DIPPANELS CONCEPT SRL isi deruleaza operatiunile si implicit este o confirmare a acceptarii Termenilor si Conditiilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite automat DIPPANELS CONCEPT SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

DIPPANELS CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

Acceptarea Comenzii de catre DIPPANELS CONCEPT SRL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare telefonica din partea DIPPANELS CONCEPT SRL catre Client.

Nu se va considera de nici una din parti ca o Comanda neconfirmata va avea valoarea unui contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca DIPPANELS CONCEPT SRL are dreptul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de DIPPANELS CONCEPT SRL (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii.

DIPPANELS CONCEPT SRL va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

in cazul platilor partiale;

datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;

activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea DIPPANELS CONCEPT SRL si/sau partenerilor acestuia;

realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

pentru alte motive obiective.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea DIPPANELS CONCEPT SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

3.2.FACTURAREA

In urmatoarea faza va trebui sa completezi datele de facturare.

In prima etapa, se emite o factura proforma pentru a efectua plata. Pe acest document veti gasi toate elementele necesare pentru a putea efectua plata: denumirea societatii, coordonatele acesteia: CUI si nr inregistrare la Registrul Comertului, contul si banca unde se va efectua plata, denumirea produselor, cantitatea, valoarea unitara si valoarea totala de plata.

La livrare, produsul (produsele) va fi insotit de urmatoarele documente: factura, instructiuni de folosire a produsului.

Programul de functionare al serviciului de Suport Clienti este de Luni pana Vineri in intervalul 8:30 -16:30.

3.3.PLATA

DIPPANELS CONCEPT SRL va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata, valabil numai pentru plata integrala:

Plata prin transfer bancar (prin ordin de plata).

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de RIVARO CONCEPT SRL, in urma confirmarii telefonice sau prin email a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, a proformei emise.

Dupa trimiterea comenzii, veti fi contactat de catre un operator.

3.4.LIVRAREA

Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la DIPPANELSCONCEPT SRL, este efectuata prin intermediul curierului la nivel national.

Livrarile se vor efectua conform termenelor agreate in prealabil prin telefon/e-mail

Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata usii de intrare in locuinta. Manipularea acestora in locuinta (apartament sau casa) revine in sarcina clientului. Livrarea produselor se face sub forma de colete .

3.5.RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

Coletele prezinta deteriorari severe

Produsele au fost livrate / facturate gresit

Produsele prezinta defecte de fabricatie

Produsele au specificatii eronat comandate de catre Client

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu OUG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor sunt, conform legii, in sarcina Clientului.

Clientul se obliga sa notifice DIPPANELS CONCEPT SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientului care a notificat DIPPANELS CONCEPT SRL intentia de returnare a produselor, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile de la depunerea cererii de returnare, in caz contrar, DIPPANELS CONCEPT SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

Clientul DIPPANELS CONCEPT SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei receptionarii produsului.

produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat si impreuna cu: Factura – copie. Produsul prezinta zgarieturi, loviri sau alte defecte fizice.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la data cand DIPPANELS CONCEPT SRL ia act de cererea de returnare a produselor.

DIPPANELS CONCEPT SRL poate amana rambursarea contravalorii pretului pana in ziua receptionarii produselor returnate de Client, produse care trebuie sa fie receptionate in starea in care au fost predate clientului, adica noi si intacte, fara stricaciuni. Returnarea se face numai in contul bancar indicat de Client. DIPPANELS CONCEPT SRL nu este responsabil de eventualele comisioane bancare / alte costuri platite de client pentru ridicare contravalorii pretului din cont. In cazul inlocuirii produsului cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul returneaza un produs, solicitand inlocuirea acestuia, iar DIPPANELS CONCEPT SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile in care este prezenta culpa DIPPANELS CONCEPT SRL.

Returnarea produselor se va face la adresa: SC. DIPPANELS CONCEPT SRL., Strada Campului, NR.3, Zarnesti, Jud. Brasov, Cod 505800.

4.CONFIDENTIALITATE

DIPPANELS CONCEPT SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile;

sau produsele achizitionate de catre acesta;

pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

scopuri statistice.

DIPPANELS CONCEPT SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre DIPPANELS CONCEPT SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea DIPPANELS CONCEPT SRL si/sau al eventualilor terti cu care DIPPANELS CONCEPT SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Politica de confidentialitate DIPPANELS CONCEPT SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client exclusiv pe site. DIPPANELS CONCEPT SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

DIPPANELS CONCEPT SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

DIPPANELS CONCEPT SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

DIPPANELS CONCEPT SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

5.PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, DIPPANELS CONCEPT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs., in formularul de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a DIPPANELS CONCEPT SRL,

Prin citirea Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, DIPPANELS CONCEPT SRL poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter-ul periodic, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul DIPPANELS CONCEPT SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Datele preluate de la Client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre DIPPANELS CONCEPT SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

6.FRAUDA

DIPPANELSCONCEPT SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

DIPPANELS CONCEPT SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele DIPPANELS CONCEPT SRL.

Clientul va informa DIPPANELS CONCEPT SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

7.FORTA MAJORA

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

8.LITIGII

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Client si DIPPANELS CONCEPT SRL, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul DIPPANELS CONCEPT SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

9.DISPOZITII FINALE

DIPPANELS CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Clientului.

In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, DIPPANELS CONCEPT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

DIPPANELS CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

bottom of page