top of page

Debitarea Blaturilor din Lemn Masiv

debitare1.jfif
Decuparea formelor pentru accesoriile de bucatarie

Incorporeaza cu usurinta elementele bucatariei tale in blatul din lemn masiv.

Decupajul pentru chiuveta, robinet sau plita sunt executate cu precizie, pentru a transforma operatia de montaj a blatului de bucatarie intr-una simpla. Indiferent de formele pe care le au accesoriile bucatariei tale (rotund, patrat,dreptunghi ...), tehnologia utilizata de Dippanels.ro nu va intalni piedici in realizarea acestora. 

margini exterioare.jfif
Modelarea blaturilor in lemn masiv

Fara limite de imaginatie.

Defineste forma blatului din lemn masiv si ofera mobilierului tau de bucatarie designul care te reprezinta. Zona rotunjita, destinata servirii micului dejun, ondularea bordurii in zona acesoriilor precum chiuveta sau plita electrica, copierea formei peretelui sau orice alta idee de modelare a blatului din lemn masiv vor fi executate de catre Dippanels.ro pentru ca proiectul tau sa devina succesul creativitatii tale.

frezare cant.jfif
Frezarea canturilor blatului din lemn masiv

Alege stilul care ti se potriveste si incorporeaza-l in mobilierul de bucatarie.

Considerat la prima vedere un detaliu nu foarte important, frezarea canturilor va defini stilul zonei in care blatul din lemn va fi amplasat. Nordic minimalist, clasic, modern, alege modelul frezarii care se potriveste cel mai bine caminului tau. 

rotunjire colt.jfif
Rotunjirea colturilor blatului din lemn masiv

Bucura-te de continuitatea formelor!

Pe langa caracteristicile uzuale, practice ale acestei debitari, rotunjirea colturilor ofera continuitate vizuala a liniilor, un aspect relaxant ce va pune in evidenta blatul din lemn masiv, consolidandu-i pozitia de vedeta a zonei in care va fi integrat in mobilierul de bucatarie.

inserare protector vase.jfif
Realizarea spatiilor de inserare ale protectorilor pentru vase incinse

Pune amprenta designului contemporan, practic asupra bucatariei tale si uita de grija vaselor incinse,protejeaza blatul din lemn masiv al bucatariei tale!

canale de scurgere.jfif
Canale de scurgere pentru chiuvete sub blat

Curata si indeparteaza cu usurinta apa de pe suprafata blatului de bucatarie.

Canalele de scurgere sunt construite in rampa astfel incat sa ofere scurgerea perfecta.

conectori de imbinare.jfif
Frezarea spatiilor de inserare a conectorilor pentru blatul de bucatarie

Imbinarea perfecta si sigura a blaturilor de bucatarie.

decupaje pentru accesorii.jfif
Decupaje pentru accesorii

O bucatarie practica este intodeauna pregatita sa ofere o experienta unica utilizatorului.Lasa-ti imaginatia sa fie integrata in proiectul tau.Gama larga de accesorii ce se pot incadra in blatul de bucatarie nu limiteaza serviciile de debitare pe care le oferim. Vom face fata tuturor provocarilor.

bottom of page