top of page

Trepte

Deluxe

Balustrii

Stripes

Balustrii 

Stripes

Vanguri

Premium housed

Mana curenta

Omega

Bullnose

Treapta extinsa

CONSTANTA

PREMIUM STRIPES

PLUS +

Scari interioare din lemn

   03   /   2020

                   Elemente de design alese minutios pentru a se integra in decorul elegant al spatiului. Balustrada Stripes, ale carei detalii au fost proiectate individual, lisele inferioare profilate ce imbraca si evidentiaza vangurile laterale, imbinarile unghiulare dintre vang si contratreapta, treptele extinse de la inceputul scarii....ofera acestei scari interioare din lemn transformarea dintr-un element functional, ce face legatura intre etaje, intr-un element impunator de design. 

Scari interioare din lemn

 

Eleganta lemnului masiv, perfectiunea imbinarilor si detaliile de design au incurajat beneficiarul in alegerea unei scari interioare din lemn, pentru a fi amplasata in “spatiul de relaxare” al locuintei.

Designul interior al spatiului, conturat de tendinte coloniale si particularitatile ce tin de forma si ergonomia scarii au fost o provocare pentru designerul structurii. Utilizarea materialelor premium: trepte din lemn masiv de fag Deluxe, solutii de finisaj(lacuri,vopsele,baituri)

profesionale, imbinata cu prelucrari estetice specifice stilului- balustrada Sripes, mana curenta din lemn de fag Deluxe Omega, lisa inferioara dubla, situata pe vangurile exterioare, treptele din lemn extinse pozitionate in zona de initiere a urcarii, sunt particularitatile Premium ale acestei scari interioare din lemn.

 

Functional?

Limitarile de spatiu impuse de beneficiar, zona de aterizare suspendata, usa de acces catre magazie, au fost constrangeri de proiectare pentru care am gasit solutiile optime din punct de vedere functional si estetic. Prin analiza fiecarei calcaturi si realizarea acestora, astfel incat toate standardele sa fie respectate, siguranta in exploatare a acestei scari interioare din lemn este de necontestat. 

bottom of page