top of page

Scari interioare, modele si detalii

Scarile din lemn Dippanel.ro sunt solutia profesionala la cheie, pentru proiectul Dvs. Fie ca orientarea ta este catre o scara clasica, una simpla cu design Nordic, sau mai degraba catre un aspect modern, consultanta oferita te va ajuta sa ajungi la solutia idela pentru scara ta, folosind optim spatiul destinat acesteia.

 

Structurile create de noi sunt autoportante de cele mai multe ori, asadar spatial de sub scara poate fi utilizat cu success.

 

Spre deosebire de alti producatori, folosim doar lemn masiv de esenta tare in productia scarilor. Oferim optiuni diferite ale esentei lemnoase, iar personalizarea este foarte vasta, de la inserarea elementelor metalice, a sticlei securizate, pana la structurile clasice, care pot fi realizate cu elemente curbate.

 

Dippanels.ro este o afacere de familie, suficient de mica incat sa ne pese, dar suficient de mare incat sa facem fata tututor cerintelor clientilor, in materie de scari. Principalul nostru scop este crearea de scari deosebite. Coroborand acest scop cu anii de experienta in domeniu, scara ta se va materializa de la concept la executie, asa cum ti-ai imaginat-o.

scari interioare in forma de u

Scara White - Massive

Sprijinita doar pe zona peretilori exteriori, scara interioara ofera o serie de avantaje spatiului de amplasare. Designul scandinav, aerisit, spatiul suplimentar creat prin lipsa unui balustru central de sustinere, sunt elemente ce sporesc functionalitatea si aspectul.

Z-Stair

Forma Z a acestei scari interioare ofera un aspect contemporan, unic intergului proiect. Aceasta forma a vangului faciliteaza ergonomia urcarii reducand riscul de alunecare. Stejarul masiv de calitate superioara adauga eleganta proiectului. 

Scara cu vanguri CUT si trepte L-Shape BT421

Scara interioara realizata pe vanguri model Cut si trepte L-shape. Balustrada Stripes ofera un plus de eleganta acestei scari interioare. Realizata din lemn masiv de fag Delux scara Bt421 se bucura de o structura rigida si robusta .

PREMIUM STRIPS

Definit prin eleganta, acest proiect de scara interioara evidentiaza spatiul in care a fost amplasat. Treptele din lemn masiv de fag Deluxe si mana curenta Omega contrasteaza scara interioara. Balustrada Stripes si vangurile exterioare conturate de lisele profilate, sunt detalii ce contureaza eleganta scarii.   

Scara interioara U41

Simplitatea si aspectul natural al lemnului acestuia au fost punctele de pornire ale acestui proiect. Tretpele din lemn de fag conturate de contratreptele de sigurnata ofera masivitate, siguranta si rezistenta scarii interioare

Scara de mansarda O221

Scara cu trepte alternante este solutia optima atunci cand spatiul de amplasare precum si dimensiunile golului de scara din plafon sunt limitate. Realizata din lemn masiv de stejar Natural, modelul de scara O221 se evidentiaza cu usurinta ca un element important de design din interiorul casei.

White Oak

Stereotomia scarii desi nu iese din liniile uzuale, surprinde si impresioneaza. Specialistii Dippanels au elaborat in baza particularitatilor spatiului de amplasare, o adevarata reprezentanta a lemnului masiv. Conturul este dat chiar de treptele inchise la culoare care urmeaza liniile precise si exacte ale vangurilor.

Straight Base SZ1119

Scara dreapta executata din lemn de fag colorat White si finisat cu lac mat evidentiaza aspectul unitar al intregului ansamblu. Garda de etaj respecta acelasi ton de nuanta pe acelasi model de balustri Base precum al balustradei de scara. Contratreptele de siguranta nu incarca structura si nu obtureaza lumina, dar protejeaza impotriva posibilelor accidentari prin limitarea golului dintre doua trepte.

Glass G01

Scara interioara cu balustrada din sticla securizata de 10mm. Intoarcerea la 90 de grade realizata in partea superioara a scarii a fost solutia propusa de catre Dippanels.ro cu scopul de a evita coleziunea cu plafonul inclinat al mansardei.

Scara din lemn de fag NW01

Usurinta cu care iti poti imagina o scara care sa se potriveasca perfect cu toate elementele de décor, dar care sa fie executata fix la cotele necesare, face din scarile Dippanels proiecte cu adevarat personalizate si ajustate in functie de preferinte si nevoi. Nuanta de White care protejeaza fagul Bright se contopeste cu intregul spatiu, permitand contratreptelor de siguranta sa nu obstructioneze lumina si astfel sa nu-l ingradeasca.

Natural Gray

Esenta de fag Bright este remarcata la treptele, contratreptele de siguranta si mana curenta finisate Pure. Completarea cu nuanta Gray contureaza ansamblul de scara si il evidentiaza ca o structura independenta si solida. Elementele de sustinere si rigidizare fact nota concordanta cu cele de protectie ale balustradei. Locatie: Targu Mures

Trepte din lemn de stejar L shape

Alegerea modelului Full Oak si aspectul casetat al treptelor din stejar au fost alegerea perfecta pentru a oferi unei scari pe structura metalica , rolul functional. Masivitatea creata si lungimea considerabila, creaza imaginea unor trepte care parca leviteaza, iar balustrada din sticla completeaza acest aspect.

Lemn si sticla pentru scara interioara

Treptele din lemn de stejar Full Oak, realizate din lamele continue de calitate superioara ofera proiectului eleganta vizata.

Lemn si Funie

Autenticitatea este caracteristica ce arata ca lemnul poate coopera chiar si cu funia. Nuantele contrastante marcheaza formatul, iar jocul de materiale pune accentul parca pe fiecare detaliu. Modelul balustrilor de capat Stripes innoada sustenabil si practic balustrada originala.

Metal si lemn, note contemporane la Brasov

Cu elemente de desing nordic, minimalist acest proiect reuseste sa impuna stilul intregului camin. Treptele Simple si balustrada U reusesc sa se incadreze perfect in liniile de design trasate de cei ce au proiectat aceasta scara interioara. Vangul metalic pozitionat central ofera posibilitatea lemnului masiv de a fi vizibil din orice unghi al incaperii. Cu proprietati mecanice ridicate treptele din lemn maisv de fag Simple ofera rezistenta si stabilitate, din acest motiv sunt ideale pentru a fi utilizate pe structuri a caror suport nu este impartit pe intreaga suprafata a treptei.

Vintage, lemnul autentic

Nimic nu poate egala frumusetea naturala a lemnului masiv. Pastrarea elementelor de autenticitate ale lemnului masiv de stejar conturate de finisajul cu ulei ce reuseste sa pastreze intacta textura lemnului atat vizual cat si tactil ofera scari un aspect unic. Capacitatea lemnului de a inmagazina caldura este apreciata atunci cand le vei utiliza fara incaltaminte. Scari interioare Timisoara.

Proiect de scara interioara din lemn de stejar Bucuresti

Imbratisat adesea in proiectele caselor de peste ocean, scarile construite pe vang lateral din beton se bucura de un aspect robust si elegant. Utilizarea treptelor simple dozeaza cantitatea de lemn din cadrul proiectului si astfel elementele naturale sunt evidentiate. Nuantele autentice ale lemnului de stejar contrasteaza cu un puternic impact structura suport a scarii interioare.

Trepte L-Shape light

Treptele din lemn masiv de fag L-sahpe ofera masivitate acestei scari interioare. Pentru accentuarea stilului contemporan si pentru a creste nivelul de siguranta in utilizare al scarii aceasta a fost iluminata cu spoturi laterale

Cashmere_White ON1119

Vopsirea opaca in alb a vangurilor si a elementelor de balustrada, evidentiaza liniile minimaliste ale scarii din fag bright. Treptele si mana curenta in nuanta Cashmere Brown sunt cele care contureaza forma balansata cu intoarcere la 90 de grade prin contrastul creat cu nuanta vangurilor si a peretilor. Lipsa totala a contratreptelor impreuna cu modelul Base ales pentru balustri confera un design aerist, fara sa incarce spatiul de amplasare.

Stripes Imperial

Adaptata stiului Nordic, atat din punct de vedere al normelor de constructie cat si a designului, scara interioara a fost realizata si finisata pentru a face cu usurinta climei norvegiene. Vangurile Housed vopsite alb opac, treptele din lemn de fag Deluxe si detaliile Stripes Imeprial sunt elemente ce ne asigura ca scara nu se va pierde in decorul caminului ci isi va pune amprenta estetica asupra acestuia 

Metal si Lemn H1019

Modelul clasic de scara cu trepte si contratrepte totale fixate in vanguri pe tipologia Housed, urmeaza perfect linia peretilor. Desi aceasta are intoarcerea la 180 de grade iar specificul spatiului nu a permis o latime considerabila pentru tronsoanele scarii, balustrada metalica a fost optiunea care largeste vizual deschiderea. Riflajul format continuu pe cele doua niveluri completeaza linia de design si ofera un plus estetic.

White Deluxe BN1219

Liniile minimaliste ale scarii din Fag Deluxe cu trepte balansate deservesc spatiului nu foarte generos dedicat amplasarii acesteia. Vangurile si elementele de balustrada au fost vopsite in alb opac pentru a nu incarca vizual structura. Treptele lacuite fara pigmenti de culoare evidentiaza fibra continua naturala a lemnului de fag iar balustri in model Base urmeaza linia tuturor vangurilor, dar si a golului de scara sub forma garzii de etaj.

Vintage U CH212

Scara cu trepte balansate pentru doua intoarceri a fost executata din Fag Bright lacuit in intregime pe nuanta Cashmere Brown. Particularitatile locului de amplasare nu au permis fructificarea intregului gol de scara pentru extinderea structurii si incadrarea acesteia intre pereti, insa varianta adoptata asigura intrebuintarea intr-un mod sigur si facil. Coloritul unitar al elementelor ce compun intregul ansamblu, ofera scarii un caracter robust si consolidat.

Scara din lemn DH21

Usurinta in exploatare defineste acest model de scara interioara, contratreptele de siguranta reduc spatiile dintre trepte si anuleaza riscurile de sugrumare ale copiilor sau animalelor de companie. Aspectul modern, definit de linii simple, scandinave ofera luminozitate si deschidere spatiului in care scara este amplasata.

Scara din lemn de stejar HC2

Fibra lemnului masiv de stejar Full Oak ofera acestei scari interioare eleganta desavarsita. Sistemul ascus de fixare al treptelor si contratreptelor pune in valoare structura fara a intrerupe liniile vizuale. Conceputa pentru a fi incadrata intre pereti pe toate laturile sale, structura a fost proiectata astfel incat sa asigure rezistenta si rigiditate.

principatele unite residance

Stejarul masiv uleiat ofera acestei scari interioare un aspecu natural unic. Finisajul cu ulei evidentiaza textura naturala lemnului. Vagurile Housed din zona exterioara a scarii inlocuiesc rolul plintelor oferind protectie peretelui impotriva murdariei.   

Scara dreapta HN0919

Scara dreapta cu un gabarit considerabil a necesitat realizarea vangurilor la o lungime de 5.6 metri. Din punctul de vedere al facilitatii si sigurantei in exploatare, proiectarea a determinat raportul pasului pentru a fi optim , in concordanta cu reglementarile specifice in vigoare. Contratreapta totala sigileaza perfect si complet structura, si ii ofera un aspect compact reusind sa pastreze un pret accesibil.

Natural white

Fibra stejarului finisata cu un ton de alb transparent, impreuna cu specificul zonei de aterizare, formeaza scara cu intoarcere la 90° in partea de sus. Contratreptele de siguranta lasa structura aerisita si completeaza subtil dar eficient golul de scara. Detaliile de proiectare si executie asigura o fixare si o prindere a scarii trainica si durabila.

Scara din lemn de fag IG1309

" O scara dreapta, simpla" a fost expresia folosita in solicitarea acestui proiect de scara interioara. Pentru echipa Dippanels.ro sa cream un element unic, chiar si atunci cand suntem constransi de spatiu, este o provocare incununata cu succes. Liniile curbe, orientarea treptelor pentru a facilita utilizarea scarii sau modul de atasare a scarii pe etajul superior, sunt elemente de design ce definesc caracterul unic al acestui proiect. Finisajul cu ulei antialunecare, contratreptele de siguranta si materialele rezistente, garanteaza longevitatea acestei scari interioare.

Trepte din lemn de stejar

Chiar si pentru o scara cu forma curbata se poate opta pentru placare cu trepte din lemn masiv, contratrepte si plinta. Pentru a nu incarca intregul design, s-a optat pentru fibra de stejar in nuanta naturala, fara a se crea contrast intre elementele ce compun imbracarea scarii.

Platphorm

Spatiul generos care accepta impozanta treapta de odihna, si vangurile laterale ce contrasteaza cu treptele si contratreptele prin nuanta , transforma scara intr-o piesa unitara si grandioasa. Detaliile minimaliste ale elementelor de balustrada transforma optiunea cu contratreapta totala intr-un aspect compact si solidar, sporind nu doar confortul in utilizare , cat si siguranta.

Scara de interior HN0819

Incadrarea perfecta intre pereti a intregului ansamblu face parte dintr-un proiect cu o serie de scari de interior pentru trei etaje intr-un imobil. Proiectul dedicat a fost elaborat pentru executia unei structuri care sa ofere rezistenta si siguranta in exploatare. Formatul scarii de interior cu rotire la 180 de grade este constituit prin trepte balansate si prin tipologia Housed a vangurilor. Acestea integreaza atat treptele cat si contratreptele totale si transforma scara intr-o piesa unitara din lemn de esenta tare, si asta la un pret accesibil.

Vintage

Autenticitatea lemnului se remarca cel mai bine prin nodurile caracteristice. Plinta si contratreptele albe contureaza acest aspect, si lasa loc intre un design rustic si contemporan, exact acolo unde ii place stejarului Time sa stea.

Scara interioara imbracata in lemn masiv de stejar in Brasov

Modelul de trepte Classic din lemn masiv de stejar accentureaza aspectul robust al acestui proiect. Lasata la vedere, nuanta naturala a fibrelor lemnului de stejar transforma scara interioara in piesa esentiala de design al locuintei. Utilizarea treptelor, contratreptelor si plinteti in aceeasi nuanta ofera scarii interioare omogenitate vizuala.

Fier forjat si lemn

Utilizarea fierului forjat in combinatie cu lemnul masiv devine un trend din ce in ce mai raspandit. Balustrada metalica brodata cu elemente florale ofera un plus de eleganta acestui proiect de scara interioara. Culoarea neagra a structuii metalice evidentieaza lemnul masiv si textura acestuia.

White - Intense

Contrastul de nuante intre trepte si celelalte elemente componente ale scarii din lemn masiv permit o nota distinctiva proiectului. Garda de etaj de la nivelul superior urmeaza linia plafonului de la mansarda si accentueaza caracterul executiei personalizate pentru fiecare specific in parte.

Grade Stripes

Masivitatea acestei scari interioare este conturata de dimensiunea balustrului principal. Designul Stripes, realizat individual pe fiecare fata a balustrilor si accentuat de treapta din lemn Bullnose ofera note de eleganta intregului proiect. Vangurile din lemn de fag cu grosime de 54mm ofera stabilitate si rigiditate intregii structuri.

scara din lemn - Loft Deluxe

Fagul Deluxe in nuanta de Vintage Brown, treptele montate in sistem de vanguri Housed, contratreptele de siguranta si garda de etaj de la nivelul superior formeaza un intreg pentru functia estetica si utilizabila a scarii. Locatie: Bucuresti

Scara din lemn de fag Deluxe B1219

Scara pentru interior cu intoarcere la 180 de grade rescrie nota clasica pe care aceasta o pastreaza, prin liniile particulare ale vangurilor si ale mainii curente. Nuanta de Vintage Brown pentru care s-a optat in completarea tratarii si finisarii tuturor elementelor, incalzeste natural aspectul si designul structurii. Elementele de balustrada pe modelul Base nu aglomereaza aspectul si deserveste si pentru asigurarea portiunii de gol de scara sub forma de garda de etaj, dar si pentru completarea primului tronson de scara pe ambele laturi.

Scara din lemn Deluxe RV1219

Designul acestei scari de interior cu trepte balansate pentru doua intoarceri a fost solutia potrivita pentru specificul locului de amplasare. Simetria intre primul si ultimul tronson de scara impreuna cu treptele incadrate in vangurile Housed formeaza o structura rigida si echilibrata. Caracterul personalizat al proiectului a permis printre altele si adaptarea vangului in zona usii. 

Bright natural N1119

Desi locul de amplasare al scarii nu a fost prevazut initial pentru a permite acces la nivelul superior si spatiul nu este unul generos, solutia adaptata prin balustrul de sustinere central optimizeaza latimea tronsoanelor de scara. Finisajul oferit prin lacuirea fara pigmenti de culoare si lipsa totala a contratreptelor, ofera scarii din Fag Bright luminozitate si subliniaza fibra naturala a lemnului masiv.

Scara interioara cu intoarcere 90 de grade

Amplasata intr-un spatiu mai putin generos, scara interioara a devenit cu usurinta elementul central cu rol estetic, dincolo de cel practic. Implicarea beneficiarilor in definirea designului scarii, prin adaugarea treptei de pornire largita, pozitionarea balustrilor pe suprafata treptei, precum si liniile curbe ale vangurilor si balustradei, au transformat acest proiect intr-unul unic. Adaugarea semi-contratreptelor ofera siguranta utilizatorilor scarii interioare si in special copiiilor, prin limitarea deschiderii spatiului dintre trepte, eliminand posibilitatea caderii.

New Trend

Scara completa din lemn masiv este transformata intr-o piesa de décor prin vopsirea tuturor elementelor in alb opac si prin caracteristicile riflajului ce inlocuieste balustrada clasica. Finisajul prin lacuire definitiveaza aspectul si asigura o protectie de lunga durata. Mana curenta montata de perete este detaliul care prin utilitate desavarseste linia ansamblului de scara.

Scara cu intoarcere 90 de grade RS219

Simplitatea acestei scari interioare este elementul ce completeaza spatiul aerisit, tocmai pentru a o scoate in evidenta. Particularitatile constructiei plecand de la liniaritatea peretilor, unghiurile create de acestia, si pana la planeitatea pardoselilor, au impus gasirea solutiilor adaptate de catre specialistii Dippanels. Garda de etaj ce protejeaza generosul gol de scara, constituie un adevarat element de design pentru holul nivelului superior.

Space saving RVS1219

Scara interioara cu trepte alternante este solutia dedicata spatiilor mici de amplasare, solutie nu doar potrivita ci si la un pret redus. Aceasta structura face parte dintr-un proiect menit sa faciliteze accesul in zona de loft a incaperii. Respecta aceeasi nota de design oferita prin vopsirea in alb opac a vangurilor, elementelor pentru balustrada si pentru garda de etaj, treptele fiind pastrate in nuanta naturala prin lacuire incolora. Forma specifica a treptelor permit intrebuintarea intr-un mod facil si sigur.

White Bright RV12192

Scara din lemn masiv de fag Bright cu intoarcere 180 de grade. Nuanta naturala a lemnului de fag este evidentiata de vangurile laterale si elementele de balustrada vopsite alb opac.

Scari interioare cu design contemporan Sibiu

Unul dintre cele mai de succes proiecte realizate cu ajutorul treptelor din lemn de fag Simple. Pe langa calitatile practice oferite de banda LED incastrata in bordura treptelor, aceasta este si detaliul definitor al stilului contemporan. Balustrada de sticla si elementele metalice de sustinere ale acesteia intregesc si contureaza aspectul modern al acestui proiect.

Trepte din lemn de stejar Natural

Indemanare, simplitate si viziune - acestea sunt principalale ingrediente pentru o lucrare de succes cand vine vorba de placarea scarilor interioare.

Autentic, natural

Alegerea treptelor Vintage pentru placarea scarii interioare a unui imobil istoric din centrul capitalei, s-a dovedit a fi una inspirata, capabila sa readuca la viata aspectul impunator si rafinat cladirii. Tratamenul cu ulei de care beneficiaza treptele Vintage, mentin un aspect si o textura naturala ce accentueaza frumusetea lemnului masiv.

Classic la Suceava

Forma neregulata devine in acest proiect un element ce defineste aspectul scarii interioare. Tratate cu lazura de culoare inchisa, treptele contrasteaza restul elementelor din locuinta si reuseste sa obtina rezultatul dorit. Dincolo de calitatile estetice lemnul de fag din care sunt compuse treptele Classic garanteaza rezistenta mecanica si de uzura intregului proiect.

Latura Dark a lemnului masiv

Daca diferentele bruste de nuanta sunt aspectul pe care il doresti, tratarea treptelor cu lazuri de culoare inchisa este operatia respunzatoare de obtinerea rezultatului dorit. Asemenea unei staturi impunatoare, sobre, aceasta scara interioara defineste designul intregului spatiu. Balustri cu forme liniare consolideaza balustrada si ofera robustete proiectului.

Din studioul antenei 1

Dedicata utilizarii de catre vedetele Antena1, acest proiect trebuia sa fie el insusi unul vedeta. Proiectul pe structura metalica cu trepre de dimensiuni mari, tratate cu nuante inchise au reusit sa obtina rezultatul dorit. Balustrada de inox si sticla pun accentul modernist fara a estompa masivitatea ansamblului de scara. Bucuresti

Scara White - Massive

Sprijinita doar pe zona peretilori exteriori, scara interioara ofera o serie de avantaje spatiului de amplasare. Designul scandinav, aerisit, spatiul suplimentar creat prin lipsa unui balustru central de sustinere, sunt elemente ce sporesc functionalitatea si aspectul.

Z-Stair

Forma Z a acestei scari interioare ofera un aspect contemporan, unic intergului proiect. Aceasta forma a vangului faciliteaza ergonomia urcarii reducand riscul de alunecare. Stejarul masiv de calitate superioara adauga eleganta proiectului. 

Scara cu vanguri CUT si trepte L-Shape BT421

Scara interioara realizata pe vanguri model Cut si trepte L-shape. Balustrada Stripes ofera un plus de eleganta acestei scari interioare. Realizata din lemn masiv de fag Delux scara Bt421 se bucura de o structura rigida si robusta .

PREMIUM STRIPS

Definit prin eleganta, acest proiect de scara interioara evidentiaza spatiul in care a fost amplasat. Treptele din lemn masiv de fag Deluxe si mana curenta Omega contrasteaza scara interioara. Balustrada Stripes si vangurile exterioare conturate de lisele profilate, sunt detalii ce contureaza eleganta scarii.   

Scara interioara U41

Simplitatea si aspectul natural al lemnului acestuia au fost punctele de pornire ale acestui proiect. Tretpele din lemn de fag conturate de contratreptele de sigurnata ofera masivitate, siguranta si rezistenta scarii interioare

Scara de mansarda O221

Scara cu trepte alternante este solutia optima atunci cand spatiul de amplasare precum si dimensiunile golului de scara din plafon sunt limitate. Realizata din lemn masiv de stejar Natural, modelul de scara O221 se evidentiaza cu usurinta ca un element important de design din interiorul casei.

White Oak

Stereotomia scarii desi nu iese din liniile uzuale, surprinde si impresioneaza. Specialistii Dippanels au elaborat in baza particularitatilor spatiului de amplasare, o adevarata reprezentanta a lemnului masiv. Conturul este dat chiar de treptele inchise la culoare care urmeaza liniile precise si exacte ale vangurilor.

Straight Base SZ1119

Scara dreapta executata din lemn de fag colorat White si finisat cu lac mat evidentiaza aspectul unitar al intregului ansamblu. Garda de etaj respecta acelasi ton de nuanta pe acelasi model de balustri Base precum al balustradei de scara. Contratreptele de siguranta nu incarca structura si nu obtureaza lumina, dar protejeaza impotriva posibilelor accidentari prin limitarea golului dintre doua trepte.

Glass G01

Scara interioara cu balustrada din sticla securizata de 10mm. Intoarcerea la 90 de grade realizata in partea superioara a scarii a fost solutia propusa de catre Dippanels.ro cu scopul de a evita coleziunea cu plafonul inclinat al mansardei.

Scara din lemn de fag NW01

Usurinta cu care iti poti imagina o scara care sa se potriveasca perfect cu toate elementele de décor, dar care sa fie executata fix la cotele necesare, face din scarile Dippanels proiecte cu adevarat personalizate si ajustate in functie de preferinte si nevoi. Nuanta de White care protejeaza fagul Bright se contopeste cu intregul spatiu, permitand contratreptelor de siguranta sa nu obstructioneze lumina si astfel sa nu-l ingradeasca.

Natural Gray

Esenta de fag Bright este remarcata la treptele, contratreptele de siguranta si mana curenta finisate Pure. Completarea cu nuanta Gray contureaza ansamblul de scara si il evidentiaza ca o structura independenta si solida. Elementele de sustinere si rigidizare fact nota concordanta cu cele de protectie ale balustradei. Locatie: Targu Mures

Trepte din lemn de stejar L shape

Alegerea modelului Full Oak si aspectul casetat al treptelor din stejar au fost alegerea perfecta pentru a oferi unei scari pe structura metalica , rolul functional. Masivitatea creata si lungimea considerabila, creaza imaginea unor trepte care parca leviteaza, iar balustrada din sticla completeaza acest aspect.

Lemn si sticla pentru scara interioara

Treptele din lemn de stejar Full Oak, realizate din lamele continue de calitate superioara ofera proiectului eleganta vizata.

Lemn si Funie

Autenticitatea este caracteristica ce arata ca lemnul poate coopera chiar si cu funia. Nuantele contrastante marcheaza formatul, iar jocul de materiale pune accentul parca pe fiecare detaliu. Modelul balustrilor de capat Stripes innoada sustenabil si practic balustrada originala.

Metal si lemn, note contemporane la Brasov

Cu elemente de desing nordic, minimalist acest proiect reuseste sa impuna stilul intregului camin. Treptele Simple si balustrada U reusesc sa se incadreze perfect in liniile de design trasate de cei ce au proiectat aceasta scara interioara. Vangul metalic pozitionat central ofera posibilitatea lemnului masiv de a fi vizibil din orice unghi al incaperii. Cu proprietati mecanice ridicate treptele din lemn maisv de fag Simple ofera rezistenta si stabilitate, din acest motiv sunt ideale pentru a fi utilizate pe structuri a caror suport nu este impartit pe intreaga suprafata a treptei.

Vintage, lemnul autentic

Nimic nu poate egala frumusetea naturala a lemnului masiv. Pastrarea elementelor de autenticitate ale lemnului masiv de stejar conturate de finisajul cu ulei ce reuseste sa pastreze intacta textura lemnului atat vizual cat si tactil ofera scari un aspect unic. Capacitatea lemnului de a inmagazina caldura este apreciata atunci cand le vei utiliza fara incaltaminte. Scari interioare Timisoara.

Proiect de scara interioara din lemn de stejar Bucuresti

Imbratisat adesea in proiectele caselor de peste ocean, scarile construite pe vang lateral din beton se bucura de un aspect robust si elegant. Utilizarea treptelor simple dozeaza cantitatea de lemn din cadrul proiectului si astfel elementele naturale sunt evidentiate. Nuantele autentice ale lemnului de stejar contrasteaza cu un puternic impact structura suport a scarii interioare.

Trepte L-Shape light

Treptele din lemn masiv de fag L-sahpe ofera masivitate acestei scari interioare. Pentru accentuarea stilului contemporan si pentru a creste nivelul de siguranta in utilizare al scarii aceasta a fost iluminata cu spoturi laterale

Cashmere_White ON1119

Vopsirea opaca in alb a vangurilor si a elementelor de balustrada, evidentiaza liniile minimaliste ale scarii din fag bright. Treptele si mana curenta in nuanta Cashmere Brown sunt cele care contureaza forma balansata cu intoarcere la 90 de grade prin contrastul creat cu nuanta vangurilor si a peretilor. Lipsa totala a contratreptelor impreuna cu modelul Base ales pentru balustri confera un design aerist, fara sa incarce spatiul de amplasare.

Stripes Imperial

Adaptata stiului Nordic, atat din punct de vedere al normelor de constructie cat si a designului, scara interioara a fost realizata si finisata pentru a face cu usurinta climei norvegiene. Vangurile Housed vopsite alb opac, treptele din lemn de fag Deluxe si detaliile Stripes Imeprial sunt elemente ce ne asigura ca scara nu se va pierde in decorul caminului ci isi va pune amprenta estetica asupra acestuia 

Metal si Lemn H1019

Modelul clasic de scara cu trepte si contratrepte totale fixate in vanguri pe tipologia Housed, urmeaza perfect linia peretilor. Desi aceasta are intoarcerea la 180 de grade iar specificul spatiului nu a permis o latime considerabila pentru tronsoanele scarii, balustrada metalica a fost optiunea care largeste vizual deschiderea. Riflajul format continuu pe cele doua niveluri completeaza linia de design si ofera un plus estetic.

White Deluxe BN1219

Liniile minimaliste ale scarii din Fag Deluxe cu trepte balansate deservesc spatiului nu foarte generos dedicat amplasarii acesteia. Vangurile si elementele de balustrada au fost vopsite in alb opac pentru a nu incarca vizual structura. Treptele lacuite fara pigmenti de culoare evidentiaza fibra continua naturala a lemnului de fag iar balustri in model Base urmeaza linia tuturor vangurilor, dar si a golului de scara sub forma garzii de etaj.

Vintage U CH212

Scara cu trepte balansate pentru doua intoarceri a fost executata din Fag Bright lacuit in intregime pe nuanta Cashmere Brown. Particularitatile locului de amplasare nu au permis fructificarea intregului gol de scara pentru extinderea structurii si incadrarea acesteia intre pereti, insa varianta adoptata asigura intrebuintarea intr-un mod sigur si facil. Coloritul unitar al elementelor ce compun intregul ansamblu, ofera scarii un caracter robust si consolidat.

Scara din lemn DH21

Usurinta in exploatare defineste acest model de scara interioara, contratreptele de siguranta reduc spatiile dintre trepte si anuleaza riscurile de sugrumare ale copiilor sau animalelor de companie. Aspectul modern, definit de linii simple, scandinave ofera luminozitate si deschidere spatiului in care scara este amplasata.

Scara din lemn de stejar HC2

Fibra lemnului masiv de stejar Full Oak ofera acestei scari interioare eleganta desavarsita. Sistemul ascus de fixare al treptelor si contratreptelor pune in valoare structura fara a intrerupe liniile vizuale. Conceputa pentru a fi incadrata intre pereti pe toate laturile sale, structura a fost proiectata astfel incat sa asigure rezistenta si rigiditate.

principatele unite residance

Stejarul masiv uleiat ofera acestei scari interioare un aspecu natural unic. Finisajul cu ulei evidentiaza textura naturala lemnului. Vagurile Housed din zona exterioara a scarii inlocuiesc rolul plintelor oferind protectie peretelui impotriva murdariei.   

Scara dreapta HN0919

Scara dreapta cu un gabarit considerabil a necesitat realizarea vangurilor la o lungime de 5.6 metri. Din punctul de vedere al facilitatii si sigurantei in exploatare, proiectarea a determinat raportul pasului pentru a fi optim , in concordanta cu reglementarile specifice in vigoare. Contratreapta totala sigileaza perfect si complet structura, si ii ofera un aspect compact reusind sa pastreze un pret accesibil.

Natural white

Fibra stejarului finisata cu un ton de alb transparent, impreuna cu specificul zonei de aterizare, formeaza scara cu intoarcere la 90° in partea de sus. Contratreptele de siguranta lasa structura aerisita si completeaza subtil dar eficient golul de scara. Detaliile de proiectare si executie asigura o fixare si o prindere a scarii trainica si durabila.

Scara din lemn de fag IG1309

" O scara dreapta, simpla" a fost expresia folosita in solicitarea acestui proiect de scara interioara. Pentru echipa Dippanels.ro sa cream un element unic, chiar si atunci cand suntem constransi de spatiu, este o provocare incununata cu succes. Liniile curbe, orientarea treptelor pentru a facilita utilizarea scarii sau modul de atasare a scarii pe etajul superior, sunt elemente de design ce definesc caracterul unic al acestui proiect. Finisajul cu ulei antialunecare, contratreptele de siguranta si materialele rezistente, garanteaza longevitatea acestei scari interioare.

Trepte din lemn de stejar

Chiar si pentru o scara cu forma curbata se poate opta pentru placare cu trepte din lemn masiv, contratrepte si plinta. Pentru a nu incarca intregul design, s-a optat pentru fibra de stejar in nuanta naturala, fara a se crea contrast intre elementele ce compun imbracarea scarii.

Platphorm

Spatiul generos care accepta impozanta treapta de odihna, si vangurile laterale ce contrasteaza cu treptele si contratreptele prin nuanta , transforma scara intr-o piesa unitara si grandioasa. Detaliile minimaliste ale elementelor de balustrada transforma optiunea cu contratreapta totala intr-un aspect compact si solidar, sporind nu doar confortul in utilizare , cat si siguranta.

Scara de interior HN0819

Incadrarea perfecta intre pereti a intregului ansamblu face parte dintr-un proiect cu o serie de scari de interior pentru trei etaje intr-un imobil. Proiectul dedicat a fost elaborat pentru executia unei structuri care sa ofere rezistenta si siguranta in exploatare. Formatul scarii de interior cu rotire la 180 de grade este constituit prin trepte balansate si prin tipologia Housed a vangurilor. Acestea integreaza atat treptele cat si contratreptele totale si transforma scara intr-o piesa unitara din lemn de esenta tare, si asta la un pret accesibil.

Vintage

Autenticitatea lemnului se remarca cel mai bine prin nodurile caracteristice. Plinta si contratreptele albe contureaza acest aspect, si lasa loc intre un design rustic si contemporan, exact acolo unde ii place stejarului Time sa stea.

Scara interioara imbracata in lemn masiv de stejar in Brasov

Modelul de trepte Classic din lemn masiv de stejar accentureaza aspectul robust al acestui proiect. Lasata la vedere, nuanta naturala a fibrelor lemnului de stejar transforma scara interioara in piesa esentiala de design al locuintei. Utilizarea treptelor, contratreptelor si plinteti in aceeasi nuanta ofera scarii interioare omogenitate vizuala.

Fier forjat si lemn

Utilizarea fierului forjat in combinatie cu lemnul masiv devine un trend din ce in ce mai raspandit. Balustrada metalica brodata cu elemente florale ofera un plus de eleganta acestui proiect de scara interioara. Culoarea neagra a structuii metalice evidentieaza lemnul masiv si textura acestuia.