In perioada 20 - 31 August 2018 suntem in concediu. Comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi procesate incepand cu data de 3 Septembrie 2018.  Raspundem la 0756 124 124  sau pe contact@dippanels.ro

TREPTE DIN LEMN

7 Articol(e)

pe pagina

7 Articol(e)

pe pagina

Trepte scari interioare si contratrepte

Alegeti si configurati treptele pentru scari interioare in numai 2 minute.

Dupa ce v-ati decis asupra modelului de trepte din lemn, bucurati-va de posibilitatea de a le configura conform specificatiei dumneavoastra. In pagina de produs a fiecarui model de trepte din lemn masiv pentru scari interioare, veti descoperi varietatea de servicii oferite. Puteti debita gratuit treptele din lemn masiv la formele dorite ( debitari drepte, unghiulare sau dupa sablon), puteti alege gratuit modelul si pozitia frezarilor de margine a fiecarei trepte.

Pentru a perfectiona si urgenta realizarea proiectelor de scari interioare o echipa de profesionisti in logistica se vor asigura ca veti primi treptele de scara in cel mai scurt timp posibil.

Selectarea speciei si a clasei de calitate pentru treptele din lemn, vor pune la indemana dumneavoastra posibilitatea de a determina in mod natural designul scarii interioare.

In productia treptelor pentru scari interioare utilizam exclusiv esente de lemn tare, fag sau stejar, acest lucru asigura rezistenta, stabilitate si eleganta produselor.

Pentru a oferi rezistenta si stabilitate treptelor din lemn pentru scara interioara, Dippanels.ro utilizeaza technologia Finger Joint. Treptele de scara oferite de Dippanels.ro pot fi utilizate cu usurinta pe orice tip de structura suport (beton,metal sau lemn). Acolo unde treptele din lemn nu vor avea un suport de sprijin pe intreaga suprafata, se recomandă utilizarea treptelor cu grosimea de 38mm.

Treptele de scara nature (livrate fara a fi lacuite) sunt finisate cu granulatie de 120, aceasta fiind granulatia ideala pentru aplicarea solutiilor de finisaj.

Alegeti plinta si bordurile din lemn si întregiti proiectul dumneavoastra. 

In gama de produse veti regasi:

Trepte pentru scari interioare Classic - un model menit sa imbrace in totalitate scara interioara in lemn masiv

Trepte pentru scari interiaore L Shape - cu un design modern, acest model de trepte va usura operatia de montaj, in instalarea lor nefiind necesara utilizarea contratreptelor

Trepte pentru scari interioare Simple - cel mai simplu model de trepte de scara, pentru cei ce apreciaza simplitatea

Trepte pentru scari interioare Vintage - naturaletea lemnului de stejar este pusa in evidenta prin elementele de autenticitate ale lemnului masiv.

*Pentru ca ne asumam calitatea de producatori, nu ezitati să ne informati daca printre produsele noastre nu regasiti componetele proiectului dumneavoastra de scara interioara.