TREPTE DIN LEMN

6 Articol(e)

pe pagina

6 Articol(e)

pe pagina

Trepte scari interioare si contratrepte

Alegeti si configurati treptele pentru scari interioare in numai 2 minute.

Dupa ce v-ati decis asupra modelului de trepte din lemn, bucurati-va de posibilitatea de a le configura conform specificatiei dumneavoastra. In pagina de produs a fiecarui model de trepte din lemn masiv pentru scari interioare, veti descoperi varietatea de servicii oferite. Puteti debita gratuit treptele din lemn masiv la formele dorite ( debitari drepte, unghiulare sau dupa sablon), puteti alege gratuit modelul si pozitia frezarilor de margine a fiecarei trepte.

Pentru a perfectiona si urgenta realizarea proiectelor de scari interioare o echipa de profesionisti in logistica se vor asigura ca veti primi treptele de scara in cel mai scurt timp posibil.

Pentru a oferi rezistenta si stabilitate treptelor din lemn pentru scara interioara, Dippanels.ro utilizeaza technologia Finger Joint. Treptele de scara oferite de Dippanels.ro pot fi utilizate cu usurinta pe orice tip de structura suport (beton,metal sau lemn). Acolo unde treptele din lemn nu vor avea un suport de sprijin pe intreaga suprafata, se recomandă utilizarea treptelor cu grosimea de 40mm.

Treptele de scara nature (livrate fara a fi lacuite) sunt finisate cu granulatie de 120, aceasta fiind granulatia ideala pentru aplicarea solutiilor de finisaj.

Alegeti plinta si bordurile din lemn si întregiti proiectul dumneavoastra. 

*Pentru ca ne asumam calitatea de producatori, nu ezitati să ne contactati daca printre produsele noastre nu regasiti componetele proiectului dumneavoastra de scara interioara.