SCARI COMPLETE

 

 

De la zero pana la montaj IN 3D PASI - cel mai nou, modern si accesibil concept de productie a scarilor interioare.

 

Atunci cand te confrunti cu provocarile realizarii scarii interioare, nu este cazul sa mai accepti compromisuri. Creaza designul proiectului tau de la forma, culoare si pana la detalii complexe, cu ajutorul tehnologiei utilizate de Dippanels.ro. 

Siguranta pentru familia ta - Dippanels.ro implementeaza normele Europene si Nationale de costructie a scarilor interioare. 

Economiseste - conceptul IN 3D PASI te ajuta sa economisesti resurse pretioase: timp si banii

Ramai increzator-  constructia unei locuinte ramane un moment de bucurie, Dippanels.ro te scapa de grija realizarii scarii interioare.

 

* Din 15 Iunie in Romania

Experimenteaza si rezerva un loc proiectului tau chiar in acest moment 


Masurarea golului de scara interioara

Transmite masuratorile preliminare:

  0756 124 124

 contact@dippanels.ro
Banner

Scara interioara ajunge la destinatie in 10 zile lucratoare.Dimensiuni preliminare

1. Deseneaza si trimite

Masoara golul de scara, noteaza dimensiunile pe o bucata de hartie, fotografiaza cu telefonul din dotare si trimite-ne imaginea salvata.

Formular
Exploreaza o lume virtuala

2. Vizualizeaza in 3D

 In maxim 24 de ore de la transmiterea masuratorilor, vei primi modelul 3D al scarii tale! Vezi, analizeaza, modifica aspectul scarii interioare, pentru a te bucura zilnic de rezultatele imaginatiei tale.

Galerie 3D
Livrare Express

3. Deschide usa

Pregateste-te sa primesti scara interioara cu o viteza de neegalat: 10 zile de la proiect la livrare!


Cel mai simplu si sigur mod de a realiza scara interioaraIN 3D PASI : urmeaza cei 3 pasi simpli si paseste pe scara ta in numai 10 zile lucratoare. De la proiectare si pana la asamblare, serviciile Dippanels.ro sunt concepute pentru a-ti conserva resursele si pentru a-ti garanta rezultatul.

Inspira-te si alege designul potrivit locuintei tale din galeria 3D in care se regasesc proiectele clientilor nostri. Fii creativ si pune-ti amprenta asupra proiectului tau, adu modificarile ce iti vor garanta satisfactia - culoare, design, structura, totul sta in decizia ta!

Daca nu esti convins de calitatile tale de masurare/montaj, sau te simti blocat in oricare pas, nu ezita sa ne soliciti ajutorul, echipa Dippanels.ro te va ghida pe tot parcursul realizarii proiectului tau.