BALUSTRADE DIN LEMN

         

5 Articol(e)

pe pagina

5 Articol(e)

pe pagina

Balustrade din lemn 

Dam nastere produselor noastre orientati catre un design modern al scarilor interioare din lemn masiv in care liniile simple lasa frumusetea naturala a lemnului sa fie evidentiata.

De cele mai multe ori treptele din lemn sunt cele care atrag atentia asupra unei scari interioare, celorlalte elemente nefiindu-le acordata atentie. Alegand balustradele din lemn masiv Dippanels.ro intreaga scara interioara va fi pusa in evidenta datorita abordarii unui stil simplu care impresioneaza prin naturalete.

 

Gama de produse

Mana curenta din lemn U, creata pentru a fi aplicata pe balustrade metalice, este optiunea perfecta pentru cei ce apreciaza simplitatea si armonia imbinarii lemnului cu metalul. Structura metalica placata cu trepte din lemn masiv devine o varianta din ce in ce mai populară in productia scarilor interioare oferind posibilitatea modelarii in forme deosebite fara a afecta rezistenta acestora.

Balustrada din lemn masiv Line, cu design unic, conceput de Dippanels.ro ,cuprinde toate elementele necesare pentru a intregii scara interioara:

  • Balustri de capat

  • Balustri intermediari

  • Lisa inferioara

  • Mana curenta Smart Cover


Datorita conceptului Smart Cover balustrada devine usor de montat iar aspectul acesteia va fi protejat de intreruperile estetice datorate gaurilor de instalare a sistemelor de montaj. Asemenea treptelor din lemn pentru scara interioara, balustrada si componentele acesteia vor determina aspectul intregului camin.