SOLUTII DE FINISAJ

3 Articol(e)

pe pagina

3 Articol(e)

pe pagina

Uleiuri si solutii de finisaj pentru trepte si scari interioare

Solutiile de finisaj pentru trepte si scari interioare oferite clientilor nostri se bazeaza pe experienta Dippanels.ro de a lucra cu produse de calitate superioara care sa potenteze calitatile lemnului masiv si de asemena sa ofere protectie de durata.

Atat finisajut cat si protectia sau intretinerea scarii interioare din lemn masiv se realizeaza in mod eficient folosind uleiurile dedicate avand in componenta uleiuri naturale vegetale. In comparatie cu alte solutii cum ar fi lacurile, uleiurile pentru tratarea lemnului masiv prezinta numeroase beneficii cum ar fi acela de a patrunde in profunzimea lemnului protejand astfel impotriva deteriorarii.

Gama de uleiuri Dippanels.ro pentru trepte din lemn masiv acopera cerinte diverse, de la necesitatea de a proteja suprafete expuse uzurii intense pana la adresarea unor aspecte ce tin de design interior prin comercializarea de ulei colorat.

Uleiurile Dippanels.ro sunt simplu de aplicat pe suprafetele scarilor interioare din lemn masiv astfel ca operatiunea poate fi efectuata rapid si cu usurinta citind instructiunile.