SCARI INTERIOARE


Banner

SCARI COMPLETE


Blaturi de bucatarie

TREPTE DIN LEMN


Masurarea golului de scara interioara

BALUSTRADE


Masurarea golului de scara interioara

ACCESORII, SERVICII


Trepte si accesorii pentru scari interioare din lemn.

Descopera intreaga gama de produse pentru scari interioare: trepte din lemn, mana curenta, balustrada completa sau elemente pentru balustrada din lemn.

  • Trepte de scară din lemn de fag sau lemn de stejar 
  • Plintă sau borduri din lemn masiv pentru scari interioare
  • Balustradă din lemn, mână curentă, baluștri din lemn sau accesorii pentru scari din lemn
  • Soluții de montaj și finisaj
  • Servicii de debitare dreaptă sau unghiulară (inclusiv forme pentru scari spirala), servicii de frezare a canturilor 
  • Finisaj profesional pentru treptele și accesoriile de scară din lemn masiv
  • Gama de trepte din lemn masiv produse exclusiv in fabrica Dippanels.ro acopera cu usurinta necesarul oricarui proiect de scara interioara.

Pentru a placa scari interioare cu structura din beton, se recomanda:

-modelul de trepte din lemn Classic, pentru o imbracare completa a scarii avand posibilitatea montarii contratreptelor

-modelul de trepte din lemn Simple, pentru un aspect de scara interioara in care simplitatea este baza de design

-modelul de trepte din lemn L-Shape, ofera un design modern dar in acelasi timp elegant, bordura frontala ofera continuitate treptelor

-modelul de trepte din lemn Vintage, pentru cei ce iubesc natura asa cum este ea, aspect natural in care elementele de autenticitate sunt evidentiate

-modelul de trepte din lemn Full Oak, dedicat scarilor interioare pentru care este vizat un design elegan, in care omogenitatea culorilor si a fibrelor primeaza

Pentru scari interioare cu structura metalica si zona suport pe intreaga suprafata a treptelor, se pot utiliza toate tipurile de trepte din lemn masiv.

Pentru scari interioare cu structura metalica partiala, in care portiuni din treapta nu beneficiaza de suport din partea structurii (scari flotante, structuri de scara interioara minimalista):

-modelul de trepte din lemn Simple cu grosime de 38mm

-modelul de trepte din lemn Deluxe, realizate din lamele continue din lemn de fag

-modelul de trepte din lemn Blocks, realizate prin tehnologiile Finger Joint si Multi Layer, treptele de scara Blocks pot fi achizitionate in grosimea de 40mm sau 54mm

Pretul unei scari interioare variaza in functie de structura, dimensiunea sau aspectul pe care aceasta il urmareste.

Mana curenta U sau balustrada Line sunt modele ce definesc scara interioara din lemn atat estetic cat si practic. Elementele cu sectiune patrata ce intra in componenta modelului de balustrada Line pot fi utilizate individual pentru toate tipurile de scari interioare inclusiv pentru scari spirala.

" Scara la comanda" - prin serviciile de personalizare pe care le punem la dispozitia ta, vei putea realiza proiecte unice.
Daca optati pentru o scara din lemn masiv personalizata va invitam sa apelati la serviciul IN 3D PASI, cel mai inovativ mod de proiectare si productie pentru scari de interior. In maxim 24 de ore de la completarea formularului veti primi proiectul 3D in care veti putea observa toate detaliile ce tin de scara.

Scari pentru spatii reduse - accesul in loft se poate raliza fara a ocupa o suprafata semnificativa, prin conceptul IN 3D PASI puteti proiecta scara in functie de posibilitatile pe care spatiul de locuit vi le ofera.


Scari cu structura metalica (cu vang central sau lateral), scari interioare pe structura din beton,scari pentru spatii reduse , scari interioare moderne, clasice sau elegante, inspira-te din portofoliul de proiecte realizate de clientii nostrii.