top of page

Lemn si Sticla

Balustrada din sticlă și lemnul natural se combină armonios pentru a crea o atmosferă modernă și luminoasă, adaugă transparență și deschidere, contribuind la senzația de spațiu într-un mod rafinat și contemporan.

Proiectul scării din lemn cu balustradă din sticlă redefinește estetica și funcționalitatea în interiorul casei . Lemnul natural, selectat cu grijă, este prelucrat cu finețe pentru a evidenția textura sa caldă și natura sa autentică.

Design-ul scării integrează cu măiestrie balustrada din sticlă, aducând o notă de modernitate și deschidere. Fiecare treaptă devine o călătorie către eleganță, iar balustrada din sticlă oferă transparență, creând o senzație de spațiu deschis și luminat în întreaga zonă.

Atenția la detalii este remarcabilă, de la finisajele impecabile ale lemnului până la fixările discrete ale balustradei din sticlă. Această scară nu este doar un element funcțional, ci și o operă de artă în sine.

Prin combinarea elementelor tradiționale cu cele contemporane, proiectul reușește să creeze un echilibru perfect între caldură și modernitate. Este un spațiu care nu doar îți ghidează pașii, ci îți îmbogățește și estetica locuinței, transformând-o într-un mediu echilibrat și sofisticat.

Galerie Proiect

bottom of page