top of page

Elegance of simplicity

Proiectul atent conceput pentru scara interioară din lemn masiv de fag creează o experiență vizuală și funcțională de excepție:


Material și textură:

Treptele sunt realizate din lemn masiv de fag, oferind o textură caldă și distinctivă care aduce o atmosferă naturală în interior.


Finisare laterale:

Lateralele scării sunt meticulos vopsite în negru, evidențiind fiecare detaliu al lemnului și adăugând o notă de dramatism și eleganță.


Cromatică și armonie:

Contrastul distinct dintre lemnul de fag, vopsirea neagră și aluminiul eloxat creează o paletă cromatică echilibrată, aducând un farmec contemporan în spațiul interior.


Ergonomie și design practic:

Treptele sunt proiectate ergonomic, asigurând nu doar un aspect atrăgător, ci și o utilizare confortabilă și sigură în fiecare pas.


Estetică integrată:

Scara devine o operă de artă în sine, integrându-se perfect în designul interior al casei și aducând un element central de atracție.


Adaptabilitate stilistică:

Modelul se pretează armonios atât în interioarele contemporane, cât și în cele mai tradiționale, oferind un echilibru între clasic și modern.


Prin aceste elemente, scara devine mai mult decât o simplă conexiune între nivele, devenind o expresie autentică a esteticii și funcționalității în cadrul locuinței.

Galerie Proiect

bottom of page