Swipe to the left

Cine si ce este Dippanels.ro - Magazinul de trepte din lemn masiv pentru scari interioare?

Cine si ce este Dippanels.ro - Magazinul de trepte din lemn masiv pentru scari interioare?
Scris de P.A 21 mai 2017 2876 afisari Niciun comentariu

Cine si ce este Dippanels.ro?

Parte a companiei DIP & GIP S.R.L, companie de familie cu capital 100% romanesc, infiiintata in anul 1991, Dippanels.ro a luat nastere din dorinta de a aduce la indemana consumatorilor romani, parte din produsele care pana la finalul anului 2016 erau destinate exclusiv exportului catre tarile vest-europene sau Japonia.

La finalul anului 2016, Dippanels.ro - Magazinul de trepte, s-a lansat pe piata online din Romania prin platforma www.dippanels.ro, platforma ce pune la indemana consumatorilor, posibilitatea de a alege si configura fara bariere componentele scarii interioare din lemn masiv.


Atat platforma, cat si produsele Dippanels.ro au avut in centrul atentiei trei cuvinte definitorii pe care a reusit sa le integreze cu succes.


Platforma Dippanels.ro a fost construita in jurul trio-ului de cuvinte

"Simplu,Configurabil,Accesibil"

Simplu - fiecare parte implicata in procesul de dezvoltare a platformei Dippanels.ro a ocupat pentru o vreme pozitia consumatorului. Dupa o serie indelungata de brainstorming, analize, pareri si frustrari, a aparut si entuziasmul, se determinase structura unei platforme ce poate fi utilizata cu usurinta, fara a fi necesare skill-uri de IT deosebite. Au urmat testele de utilizare, in care persoane cu diferite nivele de experienta au dus cu usurinta la bun sfarsit comandarea tuturor accesoriilor si elementelor scarii interioare din lemn masiv.


Configurabil - comandarea treptelor din lemn masiv pentru scari interioare nu reprezinta cel mai simplu segment de produse de comercializat in mediul online. Pentru a putea integra produsele in scara interioara, clientii au nevoie de posibilitati de configurare multiple. Acest lucru este pus la indemana consumatorilor prin diverse optiuni de configurare prin care acestia pot selecta, fara a implica costuri suplimentare, formele si dimensiunile de debitare, modelul si pozitia frezarii etc. Insa pentru a oferi produse configurabile, a fost nevoie de mai mult decat programarea capacitatilor platformei de a face acest lucru. Pentru a putea face fata tuturor cerintelor, Dippanels.ro a investit in utilje capabile sa debiteze cu usurinta forme neregulate, cu abateri minore, care sa nu ingreuneze procesul de montaj.

Accesibil este un termen comun, ce sta ca baza atat principiilor pe care a fost creata platforma, cat si principiilor pe care sunt create produsele Dippanels.ro

Daca in cazul platformei am acoperit cu usurinta acest termen, oferind accesibilitate tuturor tipurilor de utilizatori, in cadrul produselor acest termen este considerat ca fiind piatra de temelie.

" Calitate, Durabilitate, Accesibil " - cele trei cuvinte de temelie pe care sunt create produsele Dippanels.ro

Unul din motivele principale pentru care lemnul romanesc este exportat in tari vestice este puterea de cumparare si posibilitatile acestor piete de a achizitiona volume ridicate de la producatori romani.

Am constatat cum produsele romanesti sunt exportate in tari vestice, chiar pana la 2000 de km departare si readuse in Romania pentru a fi vandute, astfel cumparatorul roman fiind nevoit sa plateasca costurile de manipulare, transport, logistica etc., fie prin preturi ridicate, fie prin costul calitatii.

Principiul de produs Accesibil in perspectiva Dippanels.ro inseamna un raport echilibrat intre pretul si calitatea produselor.

In cazul calitatii treptelor de scara din lemn masiv, o serie intreaga de aspecte trebuie luate in considerate. De la producerea treptelor dintr-un singur lot de material, pentru a putea pastra un aspect uniform asupra tuturor treptelor ce formeaza scara interioara si pana la adezivul utilizat in productia acestora. Cand vine vorba de adezivi sau solutii de finisaj, Dippanels.ro nu face rabat si utilizeaza exclusiv produse de top de provenienta germana, testate atat in productie, cat si in laboratoarele institutelor de cercetare din Rosenheim Germania ( in cazul adezivului).

Odata cu trecerea testului de calitate, este facut un pas important asupra rezistentei si durabilitatii produselor pe care le oferim. Fie ca este vorba de trepte pentru scari interioare din lemn masiv, sau de accesorii dedicate acestui segment, durabilitatea este o caracteristica pe care intreaga echipa o are in minte atunci cand creaza un produs.

Consideram durabil un produs ce nu necesita inlocuire pe termen scurt. Durabil inseamna atentie fata de mediu si fata de resurse, inseamna atentie fata de consumator.

Durabilitatea si capacitatea lemnului de a inmagazina CO2

In perioada de crestere, arborii absorb dioxidul de carbon din atmosfera si il transforma in masa lemnoasa (aceasta formand corpul copacului). Eliminarea dioxidului de carbon, unul din principalii factori ce determina incalzirea globala, este determinata prin arderea sau putrezirea lemnului. Prin nevoia timpurie de inlocuire a produselor din lemn, este incurajat acest proces. Acesta este un alt motiv pentru care ne preocupa aspectele legate de calitate si durabilitate ale produselor noastre.

Echipa Dippanels.ro este una orientata spre creatie, o echipa dinamica ce promite lansarea de produse, informatii si servicii menite sa pastreze in permanenta cele 3 principii pe care sunt construite intreaga platforma si gama de produse.

Cu siguranta exista un drum lung pana la atingerea perfectiunii, insa cu ajutorul clientilor, pe care ii consideram cei mai importanti membrii ai departamentrului de cercetare si dezvoltare a serviciilor si produselor noastre, vom putea lansa produse de calitate si durabilitate superioare - Made in Romania, accesibile tuturor iubitorilor de lemn romanesc.