BLATURI DE BUCATARIE


Banner

BLATURI DE BUCATARIE


Blaturi de bucatarie

BLATURI DE MASA


Masurarea golului de scara interioara

ACCESORII


Masurarea golului de scara interioara

INTRETINERE, FINISAJ


Blaturi de bucatarie

Din postura de producator, Dippanels.ro asigura garantia calitatii pe intregul proces de creare a blaturilor.

Esentele de lemn utilizate au duritatea si proprietatile adegvate pentru destinatia trasata, astfel incat utilizam 100% lemn masiv de estenta tare ( stejar, fag,frasin, tei ).

Blaturile au nivelul de umiditate recomandat de 8 – 12 % prin care se ofera stabilitate si rezistenta blaturilor

Atentia acordata gradului inalt de finisaj are menirea de a definitiva textura suprafetei. Aceasta se face prin slefuirea cu granulatie 120 pe fiecare parte a blatului.

In completare, pentru a stabiliza lemnul impotriva variatiunilor de temperatura si umiditate, sigilam suprafata acestuia cu un ulei rezistent fara solvent potrivit destinatiei in care acesta se va utiliza. Procesul de uleiere se face treptat, in trei straturi pentru a supraveghea intr-un mod controlat gradul de absorbtie al lemnului si impermeabilizarea acestuia complet.

Accentul pus pe tehnologia de ultima generatie permite debitarea blaturilor cu precizie si acuratete. Preocuparea manifestata in aceasta directie sustine o executie impecabila care sa satisfaca si cele mai inalte asteptari. Pentru a oferi suplimentar rezistenta si stabilitate lemnului, utilizam metoda de compunere a panourilor prin tehnologia Finger-Joint. Rolul ei este de a intrerupe fibra lemnoasa pentru a oferi o duritate sporita pe care lemnul nu o poate atinge in mod natural, mai ales atunci cand sunt necesare lungimi  si latimi customizate.

Gama de blaturi din lemn masiv este intregita de solutii sau produse complementare, menite sa raspunda diferitelor solicitari sau nevoi dedicate. Dippanels.ro faciliteaza procesul de customizare si ofera suport prin accesul la informatiile detaliate privind caracteristicile, avantajele, intretinerea sau montajul blaturilor.

  

  • Fabricate 100% din lemn masiv de esenta tare ( Fag sau Stejar)
  • Grad inalt de finisaj, slefuit cu granulatie120 pe toate suprafetele
  • Blaturile din lemn masiv au umiditate cuprinsa intre 8-12%
  • Blaturile din lemn preuleiate sunt tratate in trei straturi cu ulei rezistent fara solvent
  • Debitarea blaturilor din lemn masiv este efectuata cu tehnologie de ultima generatie, capabila sa realizeze cu precizie proiectul tau
  • Tehnologia Finger-Joint utilizata in productia blaturilor din lemn masiv ofera stabilitate si rezistenta produselor Dippanels.ro 

Descopera intreaga gama de produse dedicate blaturilor din lemn masiv. Solutii de intretinere, solutii de finisare, borduri, plinte sau accesorii din lemn masiv, completeaza gama de produse premium pe care le gasesti pe Dippanels.ro