Scari complete - Portofoliu


Scara din lemn de fag IG1309

" O scara dreapta, simpla" a fost expresia folosita in solicitarea acestui proiect de scara interioara. Pentru echipa Dippanels.ro sa cream un element unic, chiar si atunci cand suntem constransi de spatiu, este o provocare incununata cu succes. Liniile curbe, orientarea treptelor pentru a facilita utilizarea scarii sau modul de atasare a scarii pe etajul superior, sunt elemente de design ce definesc caracterul unic al acestui proiect. Finisajul cu ulei antialunecare, contratreptele de siguranta si materialele rezistente, garanteaza longevitatea acestei scari interioare.

Scara din lemn de stejar IC1009

Limitarile dimensionale si particularitatile de structura ale proiectului au dat nastere formelor curbe, spectaculoase de care se bucura scara interioara. Utilizarea lemnului de stejar a facut posibila imbinarea cromatica perfecta cu piatra naturala ce imbraca pardoseala pe care scara interioara este asezata. Solutiile de finisaj profesionale ce detin proprietati antialunecare, contratreptele de siguranta, si modul de realizare a scarii ofera siguranta in exploatarea acesteia.


Scara interioara din lemn cu intoarcere 180 de grade

Un proiect cu accente moderne, caracterizat prin linii de design simple si elegante. Spatiul de odihna generos si gradientul liniei de urcare fac acest proiect sa fie accesibil si confortabil pentru toti membrii familiei. Datorita prelucrarilor milimetrice, a lemnului masiv de esenta tare si a utilizarii grosimii de 40mm pentru vanguri si trepte, se elimina posibilitatea aparitiei scartaieturilor. Finisajul cu ulei si alaturarea a doua nuante, imbina tendintele estetice contemporane cu naturaletea lemnului masiv.

Scara interioara cu intoarcere 90 de grade

Amplasata intr-un spatiu mai putin generos, scara interioara a devenit cu usurinta elementul central cu rol estetic, dincolo de cel practic. Implicarea beneficiarilor in definirea designului scarii, prin adaugarea treptei de pornire largita, pozitionarea balustrilor pe suprafata treptei, precum si liniile curbe ale vangurilor si balustradei, au transformat acest proiect intr-unul unic. Adaugarea semi-contratreptelor ofera siguranta utilizatorilor scarii interioare si in special copiiilor, prin limitarea deschiderii spatiului dintre trepte, eliminand posibilitatea caderii.


Scara interioara cu trepte balansate

Cu dimensiuni restranse datorita spatiului in care a fost amplasata, scara interioara cu trepte balansate a reusit sa isi pastreze pozitia centrala in designul spatiului. Liniile curbe, masivitatea balustrului central, accesoriile si atentia in executie, au contribuit la aspectul unic al acestui proiect. Premontajul scarii, sistemele de montaj si instructiunile transmise au facut posibila realizarea montajului fara ajutor extern.

Scara din lemn cu trepte balansate

Eleganta prin simplitate, asa am defini acest proiect de scara interioara. Operatiile de montaj au fost simplificate (fixarea a 9 suruburi) de livrarea proiectului premontat, in doua tronsoane. Lemnul masiv de fag cu grosime 40 mm rezistenta si elasticitate proiectului. Versatilitatea proiectelor Dippanels.ro se reflecta si in realizarea unei scari fara balustrada, clientul considerand acest element ca fiind unul ce incarca spatiul din punct de vedere estetic, avand deja stalpul care are si rol de protectie.


Scara interioara pentru spatii reduse

Atunci cand spatiul de amplasare destinat scarii interioare este limitat, treptele balansate sunt solutia ideala. Accesul in loft este facil si sigur. Rezistenta si lipsa vibratiilor ce se transforma adesea in scartaieturi sunt oferite de proprietatile mecanice ale lemnului masiv de fag cu grosime 40mm si a tehnologiilor ce permit prelucrarea milimetrica a proiectului. O scara special conceputa pentru spatii reduse, insa perfect functionala si facila in utilizare.