Debitarea Treptelor din Lemn Masiv

Taiere la dimensiune

Debitarea pe lungime si/sau latime a treptelor din lemn, executata cu precizie. Introduceti dimensiunile la care doriti sa fie debitate treptele in campul destinat acestei operatii.

Debitarea formelor neregulate

Indiferent de forma treptelor acestea vor fi realizate 1:1. Atasati schita sau trimiteti sablonul, iar treptele vor fi debitate cu tehnologie performanta si risc diminuat de eroare. Prin utilizarea acestui serviciu, costurile de instalare ale scarii interioare vor fi reduse substantial. 

Servicii de degrosare

Utilizat frecvent pentru zonele de imbinare dintre trepte si pardoseala etajului superior, acest serviciu usureaza procesul de montaj al treptelor si ofera continuitate si un aspect vizual neintrerupt de praguri sau coltare menite sa ascunda diferentele de grosime dintre cele doua zone.

Gaurire, frezare canal sau forme personalizate

Spatiile de inserare a balustradei, canale pentru banda led, canale de instalare a contratreptelor frezate pe o lungime preferentiala, sau orice alta forma in care sa fie instalate accesoriile ce va vor pune amprenta asupra proiectului de scara interioara, pot fi executate utilizand acest serviciu.

Apartenenta certificata in asociatia producatorilor de scari cu sediul in OHIO - SUA

Produse testate la Institutul de Baubiologie Rosenheim Germania impotriva radioactivitatii si formaldehidei

Str.Campului Nr.3, Zarnesti 505800

Brasov,Romania

Tel: +40 (0) 756.124.124

Email: contact@dippanels.ro

  • Facebook Dippanels

© 2020 designer.dippanels.ro

DIPPANEL