Borduri din Lemn Masiv

Intregeste proiectul tau si ofera eleganta acestuia. Mai mult decat rolul estetic, bordurile din lemn masiv vor oferi protectie peretilor impotriva murdariei si umiditatii.


Disponibilitate: Nu este in stoc

25,00 RON (TVA inclus)

Livrare Gratuita (>500Ron)

Produs fără conținut de formaldehidă 

0756-124124 Consultanții noștri sunt bucuroși să vă furnizeze toate informațiile de care aveți nevoie.

Ambalajul protector va menține produsele tale în stare perfectă până la demararea lucrării

Descriere produs
Detalii

Borduri din Lemn Masiv

  • Bordurile din lemn masiv  au fost concepute cu rol estetic, dar in egala masura cu unul protector fata de peretii alaturati blatului de bucatarie. Special create, avand ca punct de concentrare un design simplu, minimalist, bordurile din lemn vor permite frumusetii blatului de bucatarie sa iasa in evidenta.
  • Pentru a putea fi incadrate cu usurinta in designul caminului dumneavoastra, plinta si bordura sunt disponibile in doua esente lemnoase: fag si stejar.
  • Modelul de frezare al bordurii din lemn este un detaliu ce va influenta stilul mobilierului. Acum poti alege modele de frezare ce vor scoate in evidenta masivitatea lemnului sau modele ce vor rotunji formele dure ale acestuia. 
  • Prin tehnologia Finger Joint, fibrele lemnului sunt intrerupte si astfel se reduc tensiunile si se confera lemnului o mai buna stabilitate.
  • Umiditatea elementelor din lemn DIPpanels este cuprinsa între 8-12%
  • Pentru RAPORTUL DE INCERCARE apasa aici

Uleiere in 3 straturi (uleierea inainte de montaj)

Uleierea inainte de montaj este etapa de tratare esentiala in asigurarea rezistentei in timp a blaturilor din lemn. Spre deosebire de finisajele cu actiune de suprafata (lacuri, lazuri...), finisajul cu ulei patrunde adanc in fibra lemnului si o hraneste pana la saturare, diminuand aparitia tensiunilor ce duc la deformarea blaturilor din lemn

  • Aplicarea a 3 straturi de ulei fara solvent pentru suprafete solicitate KREIDEZEIT, pe intreaga suprafata a blaturilor din lemn (fete, canturi, decupaje,frezari)
Recenzii
Scrie propria ta recenzie
Faceti recenzie la: Borduri din Lemn Masiv
Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret/Calitate
Servicii de personalizare
Promptitudine