Swipe to the left

Scari interioare debitate dupa sablon - Costuri reduse

Scari interioare debitate dupa sablon - Costuri reduse
Scris de P.A 3 iulie 2017 3191 afisari Niciun comentariu

Iata o serie de recenzii primite din partea clientilor Dippanels.ro, vis-a-vis de serviciile de debitare a treptelor de scara din lemn masiv:

" Pe langa pretul competitiv, serviciile oferite de Dippanels.ro mi-au dat posibilitatea de a-mi monta singur treptele de scara. Am primit fiecare treapta debitata asa cum mi-am dorit si asta in doar 2 zile. Apreciez profesionalismul si calitatea produselor. Succes in dezvoltare" - Adrian D.

" Am reusit sa triplez numarul de scari interioare montate lunar datorita serviciului de taiere pe care il oferiti. Tineti-o tot asa! " Vlad P - montator

" Cu cei de la Dippanels.ro am scapat de problema montajului scarii interioare. Chiar daca betonul nu a fost perfect, am reusit sa imbrac fiecare treapta in lemn fara efort prea mare. Am primit treptele exact asa cum le-am comandat..... asta a scazut inclusiv costul si timpul montajului. Bravo! " Gabi V.


Inca de la inceputurile sale, platforma Dippanels.ro isi propunea sa aduca la indemana clientilor produse de calitate, combinate cu servicii menite sa usureze complexa si costisitoarea procedura de montaj a scarilor interioare din lemn masiv.

Scari interioare spirala, trepte evantai sau orice alt model sunt debitate cu tehnologie performanta. Acest lucru va permite finalizarea cu usurinta si costuri reduse a proiectului dumneavoastra. Treptele din lemn debitate se vor plia perfect pe structura suport, reducand astfel timpul de montaj.

Pana acum montajul scarilor interioare era o misiune costisitoare si de lunga durata, o mare parte din timpul de montaj fiind investit in debitarea formelor fiecarei trepte din lemn. Serviciile de debitare oferite de Dippanels.ro au devenit apreciate de mesterii montatori care au reusit sa creasca numarul de lucrari si in acelasi timp sa isi poata pastra competitivitatea pretului pentru serviciile oferite.