Swipe to the left

Scari interioare din lemn masiv Skye | De la proiect la realitate

Scari interioare din lemn masiv Skye | De la proiect la realitate
Scris de AP 1 august 2018 1979 afisari Niciun comentariu


Zambetul de multumire de la finalul instalarii unei scari interioare este unul dintre cele mai ravnite recompense de catre membrii echipei Dippanels.ro si care nu au ezitat sa apara odata cu finalizarea acestui proiect :)


Spatiu scara interioara Gol de scara interioara

Totul a inceput de la aceste doua imagini si solicitarea de a crea un proiect in baza unor dimensiuni preliminare a golului decupat in etajul superior. In numai 30 de minute de la transmitera acestor informatii, primul proiect virtual de scara interioara era trimis pentru vizualizare beneficiarului. (vezi modelul 3D initial)

Scari din lemn

Unul dintre avantajele principale ale tehnologie utilizate de catre Dippanels.ro este acela ca stimuleaza imaginatia si iti ofera posibilitatea de a genera modele de scari interioare unice,personalizate pentru spatiul tau. Dupa doar doua zile de la vizualizarea proiectului am primit o serie de sugesti de design ce aveau sa transforme total proiectul. (vezi proiectul 3D modificat)


Ce face special acest proiect de scara interioara? Imaginatia clientului!

scari interioare din lemn masiv

Formele rotunjite ale vangurilor, dispunerea treptelor din lemn, mana curenta curba si contratreptele de siguranta, a caror utilizare vor oferi liniste familiei atunci cand nepotii vor alerga pe scara interioara, se numara printre elementele standard de care beneficiaza scarile din lemn produse de catre Dippanels.ro, insa ce face acest proiect sa reflecte imaginatia beneficiarului sunt treapta de pornire, a caror forme evidentiaza liniile simple, elegante ale intregului proiect, precum si pozitionarea balustrilor pe suprafata acesteia oferind scarii din lemn, dincolo de rolul practi, un rol estetic important.

Scari din lemn Balustrada din lemn

Pasul 1, masurarea.

Pentru a defini exact forma si dimensiunea elementelor de scara interioara( trepte din lemn, vanguri, balustrada din lemn..) echipa Dippanels.ro a parcurs nu mai putin de 700 de km :). Procesul de masurare este important si are un impact major asupra proiectului. Scarile interioare Dippanels.ro sunt structuri independente (nu au nevoie de puncte suplimenatre de fixare sau sustinere) produse pe utilaje de precizie iar din acest motiv masuratorile trebuie sa fie precise.

Odata colectate datele .....

Pasul 2, proiect final - executie - premontaj

Aducem toate modificarile necesare ca urmare a masuratorilor si realizam scara de interior. De aici iti garantam realizarea scarii 100% conform modelului 3D vizualizat si agreat.

Pasul 3, montajul and happy customer

Ultimul si cel mai asteptat pas este montajul, entuziasmul si asteptarile sunt pe masura, aceasta este etapa ce delimiteaza succesul de esec pentru ca la finalul sau scara interioara devine parte a locuintei.

Cateva date tehnice despre aceasa scara interioara din lemn.

Inaltimea dintre etaje: 2400mm

Scara interioara cu intoarcere la 90 grade

Latimea scarii :800mm

De aici si pana la determinarea pretului este nevoie de un singur click aici.

Dippanels.ro