Swipe to the left

Natura, in fiecare bucatarie

Natura, in fiecare bucatarie
Scris de A.P 11 septembrie 2017 7181 afisari Niciun comentariu

Bucataria, un spatiu special

Daca ne gandim care este cel mai important loc din caminul nostru, cu siguranta vom alege bucataria, si asta pentru o serie de motive considerabile. In afara faptului ca aceasta camera este locul de intalnire a intregii familii, bucataria este locul in care ne incepem ziua, in care forfota diminetii se deslantuie, bucataria este locul in care maiestria in arta gatitului este scoasa la iveala, bucataria este spatiul in care te regasesti atunci cand esti vizitat de prieteni, bucataria este….

Pentru ca bucataria este locul in care iti petreci majoritatea timpului activ atunci cand esti acasa, pentru ca acolo incepe si adesea se incheie fiecare zi, designul acestui spatiu merita putina atentie.

Ofera bucatariei tale un aspect relaxant, inzestrat cu elemente naturale, capabil sa iti energizeze diminetile prin integrarea unui blat de bucatarie din lemn masiv.

Datorita dimensiunilor si pozitionarii blatului de bucatarie, acesta este cu siguranta cel mai important element de design al unei bucatarii, motiv pentru care o schimbare totala a imaginii acestei incaperi se poate realiza cu usurinta prin schimbarea blatului de bucatarie.

Atunci cand te decizi sa schimbi blatul de bucatarie o singura dilema ramane nerezolvata, din ce material sa fie acesta? Placi conglomerate, materiale sintetice, furniruite sau nu, sunt optiuni disponibile pe piata, insa pentru a oferi acestui spatiu incarcatura de care are nevoie pentru a emana liniste si relaxare, ne vom indrepta atentia catre produse naturale,vii, autentice, produse din lemn masiv.

Cand alegi un blat de bucatarie din lemn masiv, nu alegi doar un produs natural, autentic,viu, ci alegi un element de mobilier usor de intretinut si mereu la moda. Tratate cu ulei, blaturile de bucatarie isi vor pastra inconfundabila textura naturala intacta, fibrele lemnului vor fi readuse la viata, pastrand aspectul fresh al lemnului masiv.

Proiectul Dippanels.ro – “Natura, in fiecare bucatarie”

“Natura, in fiecare bucatarie” este proiectul prin care Dippanels.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a transforma spatiul bucatariei in doar 2 minute.

Prin serviciile oferite:

  • debitare ( decupaj pentru chiuveta, modelare, frezarea canturilor, rotunjirea colturilor)
  • livrare oriunde in Romania

prin garantia calitatii asumate, oferite din postura de producator

prin diversitatea produselor:

  • esente tari de lemn ( Fag sau Stejar)
  • lungimi,latimi speciale

prin simplitatea de utilizare a platformei Dippanels.ro, ce te va ajuta sa customizezi perfect blatul de bucatarie,

ai posibilitatea de a transforma bucataria ta in spatiul ideal in care sa iti incepi fiecare dimineata.

Pentru a te incuraja in procesul de transformare a bucatariei tale, proiectul “Natura, in fiecare bucatarie” iti acorda reduceri de 5% pentru toate blaturile de bucatarie oferite de Dippanels.ro.

Utilizeaza codul NaturaDip pana la finalul anului 2017,pentru a beneficia de 5% discount pentru blaturile de bucatarie din lemn masiv.